Симнете ја нашата Андроид апликација

Вакцина на годишно ниво - Сега официјално потврдено

Вакцина на годишно ниво - Сега официјално потврдено

Сите оние кои сакаат да се вакцинираат, кои веќе со нетрпение чекаат да го добијат својот  дигитален идиотсдки пасош за вакцинација, треба да знаат дека нивните поврзани „слободи“ се само од привремена природа.

Бидејќи, како што неодамна објави извршниот директор на фармацевтскиот гигант Фајзер, Алберт Бурла, најверојатно нема да запре со единствена, двојна инјекција на препаратот против корона.

Наместо тоа, тој зборуваше за годишна вакцинација. Преминувајќи на претпоставената распространетост на постојано нови варијанти, Бурла исто така дискутираше дека е од најголема важност секогаш да се осигура дека големи делови од популацијата не треба да бидат подложни на вирусот. Фајзер може да помогне во ова, рече Бурла.

Види исто: Британски научици: при секое патување нова вакцина – Зависници и дилери на вакцини

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА