Симнете ја нашата Андроид апликација

Вака ви е збркана крвта по вакцината против корона (видео)

Вака ви е збркана крвта по вакцината против корона (видео)

Образовниот медиумски формат „Ослободена камера“ неодамна објави исклучително возбудливо видео кое илустрира како тим адвокати и лекари го разоткриваат официјалниот наратив за акцијата за вакцинација што е во тек.

Храбрите лекари прикажани на снимките укажуваат на невидени феномени во крвната слика на вакцинираните лица против корона.

Најверојатно станува збор за метални предмети кои опстојувале во крвотокот, па дури и опстојувале кога биле преземени мерки за спротивставување.

Целосно незадоволни, лекарите неколку пати известуваат дека никогаш не наишле на вакво нешто во текот на нивната кариера. Тие, исто така, забележуваат дека 8-12 години ќе треба да изминат со цел целосно да се открие опсегот на несаканите ефекти од одобрените препарати. Се очекува, особено затоа што откриените состојки  во крвната слика се  од непозната природа.

Додека ги испитувале микроскопските слики, лекарите се зачудиле дека е исклучително важно да се дознае за вистинските состојки за да може да се утврди како тие комуницираат со организмот.

Кон крајот на снимката, адвокат го искажа своето незадоволство од фактот дека пациентите кои лежеле на смртната постела биле вакцинирани. „Вакцинираа во конаци. Како и да е, во конаците ги вакцинираа луѓето во палијативна нега. “Покрај тоа, тој заклучи:

„Можам само да им кажам на луѓето дека она што се случува овде е еутаназија. Она што се случува овде е масовно убиство. Она што се случува овде е злосторство од многу големи размери “.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА