Симнете ја нашата Андроид апликација

Важно ажурирање од Д-р Раинер Фуелмих

Важно ажурирање од Д-р Раинер Фуелмих

Пронаоѓачот на технологија за гРНК (гласник РНК или информативна РНК) вакцината : се чини дека се остварува најлошото сценарио

Ентони Фаучи оваа недела рече дека титарот на носот е ист кај вакцинираните и невакцинираните луѓе. Титар е број што укажува на количината на антителата.

Ен -Би -Си Њуз, повикувајќи се на анонимен владин службеник, напиша дека титерите се дури и повисоки кај вакцинираните луѓе отколку кај невакцинираните луѓе.

„Ова е токму она што може да се очекува од засилување на инфекцијата со посредство на антитела“, рече Роберт Мелоун, пронаоѓач на технологијата гРНК вакцина, во Воената соба на Банон.

Што сакаш да кажеш со тоа?

Вакцината го прави вирусот позаразен и се размножува побрзо.

 

 

Истражувачите за вакцинација предупредија на ова од самиот почеток

„Ова е најлош кошмар на истражувачите за вакцини“, рече Мелоун. Тој посочи дека ова се случувало и порано. На пример, повеќе вакцинирани отколку невакцинирани деца починаа за време на кампањата за вакцинација против респираторниот синцицијален вирус во 1960 -тите.

Ова исто така се случи со вакцинацијата против денга и практично секоја друга програма за вакцинација против коронавирус некогаш спроведена.

„Истражувачите за вакцинација како мене предупредија на ова од самиот почеток“, рече тој.

Мелоун понатаму рече дека др. Фаучи лаже и дека владата крие што се случува овде. „Не сакам да звучам алармантен, но изгледа дека најлошото сценарио ќе се оствари“, рече тој.

 

 

Кампањата за вакцинација треба да се прекине

Тој, исто така, сака јасно кажа дека: „Мутациите што се случуваат најверојатно се предизвикани од вакцинирани луѓе, а не невакцинирани“.

Ако се открие засилување на инфекцијата со посредство на антитела, кампањата за вакцинација треба да се прекине, нагласи Мелоун.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

НАЈЧИТАНО

ПОСТ НА ГОДИНАТА