Бразил - 13-годишно момче почина секунди подоцна по втората доза

Бразил - 13-годишно момче почина секунди подоцна по втората доза

Прашањето е: Дали постои толку силен отров кој соборува човек за неколку секунди? Големо зло е да се тврди дека инјекцијата против Ковид е безбедна, поготово за помладата популација. Во наши очи, ова е чисто убиство!

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА

ПОСТ НА ГОДИНАТА