Бомба - Протечените документи од Армијата на САД покажуваат дека ивермектинот делува како третман против Ковид

Бомба - Протечените документи од Армијата на САД покажуваат дека ивермектинот делува како третман против Ковид

Се појавија повеќе информации од протечените воени документи на Проект Веритас, се чини дека постои инкриминирачки дел кој го поддржува ивермектинот како третман за Ковид-19

„Ивермектин (класифициран како лековит во април 2020 година) делува во сите фази на болеста бидејќи ја инхибира репликацијата на вирусот и го модулира имунолошкиот одговор.

Дали ДАРПА (Агенција за напредни истражувачки проекти за одбрана) ќе го потврди или ќе го негира ова?

Видете ги документите пронајдени овде:

Проектот Веритас доби воени документи, скриени на таен систем (ТУКА - ТУКА - и ТУКА), кои покажуваат како Алијансата за EcoHealth (ЕкоЗдравје) пристапила кон ДАРПА во март 2018 година за финансирање за истражување на коронавируси кои се пренесуваат од лилјаци.

Предлогот, наречен Project Defuse, беше отфрлен од ДАРПА поради безбедносни грижи и наводи дека го прекршил мораториумот за истражување на функционалната добивка . Според документите, Сепак НИАИД под раководство на др. Фаучи продолжи со истражување во Вухан, Кина и на неколку локации во Соединетите држави.

Проектот Веритас дојде во посед на зачудувачки, досега невидени документи кои се занимаваат со потеклото на КОВИД-19, добивката во функционалните истражувања, вакцините, потенцијалните опции за третман кои се потиснати и напорите на владата да го скрие сето тоа. .

Документите за кои станува збор доаѓаат од извештајот на Агенцијата за напредни истражувачки проекти за одбрана, попозната како ДАРПА, кој бил скриен на строго доверлив споделен диск.

ДАРПА е агенција под Министерството за одбрана на САД која е одговорна за истражување на технологии со потенцијални воени апликации.

 

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА

ПОСТ НА ГОДИНАТА