Бомба - Отстранет експлозивен документ со податоци за вакцината на Фајзер

Бомба - Отстранет експлозивен документ со податоци за вакцината на Фајзер

Од The ​​Election Wizard и Global Research
Превод ©: Футв Медиа

2-10 декември 2021 година, The ​​Election Wizard / Global Research
Дали сте слушнале за отстранувањето на документот за евиденција за вакцини на Pfizers? Тоа е тресок. Не е ни чудо што FDA * се бореше да го задржи во тајност 55 години.

Еве брз преглед:

Од февруари 2021 година, Фајзер доби повеќе од 1.200 извештаи за сомнителни смртни случаи од вакцината и десетици илјади извештаи за несакани ефекти, вклучително и 23 спонтани абортуси од 270 бремености и над 2.000 извештаи за срцева дисфункција.

Имајте предвид дека ова се сопствени податоци на Фајзер.

***

Овој извештај ги вклучува податоците за смртните случаи и несаканите ефекти снимени од самиот Фајзер од почетокот на проектот за вакцини од декември 2020 година до февруари 2021 година за навистина многу краток период (во најдобар случај два и пол месеци).

Вакцината на Фајзер, БиоНТех, беше пуштена во продажба во Соединетите Држави од 14 декември 2020 година по нејзиното итно одобрување на 11 декември 2020 година.

Класифицираниот извештај на Фајзер дава детални упатства за влијанието на вакцината врз стапките на болести и смртност. Овие податоци од главата на рибата се погодни и за конфронтација и за структурирање на кривичната постапка против фармацевтските картели, владите, СЗО и медиумите.

Имајте во предвид дека ова се податоци засновани на извештаи и евидентирани случаи кои претставуваат само мал број од реалниот број на смртни случаи и несакани ефекти поврзани со вакцинацијата.

Ова е вистинска „меа кулпа“ за Фајзер. #Да, тоа е убиствена вакцина.

„Убиството е добро за бизнисот“: Тоа е глобална операција од повеќе милијарди долари.

Ги покануваме проверувачите на фактите за Ковид-19 да го разгледаат овој извештај на Фајзер.

Благодарност до The ​​Election Wizard што ни го насочи овој извештај.

Мишел Косудовски, Global Research 5 декември 2021 година

***

Кликнете овде за да го прочитате извештајот на Фајзер.

видете и повеќе детали во прилозите

 

Избрани извадоци од извештајот

Издаден на 28 февруари, овој документ обезбедува холистичка анализа на безбедносните податоци по одобрувањето, вклучувајќи ги и несаканите ефекти по одобрувањето пријавени во Соединетите Американски Држави и други земји.

(...)

Фајзер е одговорен, во интерес на носителот на овластување БиоНТех, за администрирање на безбедносните податоци по овластувањето според постоечкиот договор за надзор на лекови. Податоците на БиоНТех ќе се додадат во извештајот кога ќе станат достапни.

Извештаите се поднесени доброволно и не се знае степенот на недостаток на податоци.

(...)

Вкупно 42.068 пријави (од кои 25.379 се медицински потврдени, а 16.707 не се медицински потврдени) со 158.893 инциденти се примени заклучно со 28 февруари 2021 година . Најголем дел од случаите се од САД (34.762), Обединетото Кралство (13.404), Италија (2.578), Германија (1913), Франција (1506), Португалија (866) и Шпанија (756). Останатите случаи се распространети во 56 други земји.

(...)

Како што може да се види од Слика 1, списокот на систематски преглед, најчестите несакани ефекти (со ≥2%) во целиот сет на податоци се состоеле од општи болести и состојби на местото на администрација (51.335), болести на мускулно-скелетниот систем и сврзното ткиво (17.335 ), болести на гастроинтестиналниот тракт (14.096), заболувања на кожата и поткожното ткиво (8.476), болести на респираторниот тракт, градниот кош и органите на градната празнина (8.848), инфекции и наезда од паразити (4610 ), повреди, труење и процедурални компликации (5.594) и  (3.693) истраги.

Додаден е акцент.

Извор: Global Research

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА

ПОСТ НА ГОДИНАТА