Бомба - Измама на граѓанините: Антиген тестовите реагираат и на грип и бактерии

Бомба - Измама на граѓанините: Антиген тестовите реагираат и на грип и бактерии

Ретко која друга тема е толку жестоко контроверзна како прашањето каде всушност отишол грипот, кој обично се јавува секоја година

На фактот дека пандемијата на короната е идентична со пандемијата на грип, жестоко се спротивставуваат главните институти за цензура, преправени како „проверувачи на факти“.

Откако се дозна дека некои ПЦР тестови не треба да прават разлика помеѓу коронавирусот и грипот, сега се на маса докази дека тоа важи и за барем еден широко распространето само-тестирање за антиген.

 

Џиновска измама?

Темата е толку жешка што изворите користени за неа ги прикажуваме малку појасно од вообичаено. Затоа што повторно ќе се бориме за оваа вест додека не ни биде загрозено постоењето.

Сепак, тоа е точно, документирано и проверливо за секој граѓанин врз основа на нашите насочени документи. Ве молиме внимателно да ги проучите овие информации и да ги раширите.

 

Тековни антигенски тестови

Додека ги истражувавме антигенските тестови кои моментално се испорачуваат од Кина, наидовме на документ од Европската комисија. Таму се дефинира кои вируси се препознаваат со овие брзи-тестови за антигени, кои главно се користат во училиштата:

Аденовирус
Аденовирус 3
Алфа коронавирус 229E (ХКоВ-229Е)
Алфа коронавирус НИ63 (ХКоВ -НИ63)
Бета коронавирус ХКУ1 (ХКоВ-ХКУ1)
Бета коронавирус ОЦ43 (ХКоВ-ОЦ43)
Инфлуенца А Х1Н1
Инфлуенца А Х3Н2
Инфлуенца А Х5Н1
Инфлуенца Б Викторија
Инфлуенца Б Јамагата
МЕРС-КоВ
Вирус на заушки (МуВ)
Микобактериум туберкулоза
Микоплазма пневмонија
Вирус на параинфлуенца
Вирус на параинфлуенца тип 2
Респираторен синцицијален В (РСВ)
Риновирус
САРС-КоВ

Грипот не исчезна, едноставно е вклучен во пандемијата, како и сите горенаведени заболувања.

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА

ПОСТ НА ГОДИНАТА