Берлин - Германија - Полицајец мава со тупаници на жена во полициско возило (видео)

Берлин - Германија - Полицајец мава со тупаници на жена во полициско возило (видео)

Берлин, 3 јануари 2022

Новото не-нормално!

Жена била однесена во полициско возило и претепана со тупаници. Кога забележале дека ги гледаат, завесата брзо се спуштила.

Снимателот во видеото и се обрајќа на жената полицајец пред него, со зборовите: И вие сте жена, тие тепаат жена! Но нема никаква реакција.

Погледнете сами во видеото подолу:

 

 

Сподели ако ти се допаѓа
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter
Share on vk
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on digg
Share on email
Share on print

АКТУЕЛНО

ОД ИСТА КАТЕГОРИЈА

ПОСТ НА ГОДИНАТА