Дитроид - Телевизиски модератор почина за само еден ден по вакцинацијата

Откако се прослави како водител, продуцент и директор на вестите на WGPR-TV (Карен Хадсон-Самуелс), историчарот и новинарката ја искористи својата визија за да создаде едно од најголемите достигнувања во нејзиниот живот.
(...)
Иконата за медиуми во Детроит беше пронајдена од нејзиниот сопруг мртва минатиот вторник, само еден ден по земањето на вакцината против КОВИД-19.

 

Извор: Линк

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас