Хорор за секој пациент - Присилно вакцинирање без согласност додека спијате?

Се појави видео на социјалните мрежи, но не сме во можност тешкиот англичански акцент и контекстот да го спроведиме точно но, прилично очигледно е дека станува збор за присилно вакцинирање додека пациентот спие - не е при свест, ниту дал своја согласност. Немаме информации за која држава станува збор, Англија, Австралија?  Погледнете сами и одлучете.

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас