Пијалокот што дава крилја е тестиран со брз тест позитивно на Ковид-19

Најпознатиот бренд на енергетски напиток е позитивен на брзите тестови за откривање на Ковид-19. Во измнинатите недели ни беше објавен ист резултат од страна на австриски пратеник во живо среде седница со друг црн многу познат озвежителен напиток.

Сега потребно ни е уште едно видео каде се тестира  кафе  или други напитоци во кои се состои Кофеин, потоа слободно можиме да го наречиме тестот „Брз Кофеин тест“.  Со вакви тестови се прави-одржува „Пландемија“, замислете колку луѓе пијаат кафе, други напитоци да не споменуваме.

 

 

Линк до видеото од австрискиот пратеник

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас