Протестите во Шпанија наликуваат на граѓанска војна

Во Шпанија беснее граѓанска војна. Овде можете да ги видите најновите снимки од Барселона. Зошто ретко или никогаш не гледате вакво нешто во програмите за јавни услуги?

ПОСТ НА ГОДИНАТА

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас