Демонстрираа против дизелот со дизел генератор

Видеото е вирален хит на Интернет со денови. Парадантите на „Петок за иднината“ демонстрираа (и покрај страшната епидемија на Корона) во Грац против употребата на фосилни горива. Заблудените деца и адолесценти користеа дизел генератор за да ги изнесат своите левичарски екстремистички пароли.

Тоа беше митинг за одбележување на двегодишнината од организацијата за климата, што е особено корисно за семејството на Грета Тунберг да го зголеми своето богатство во милиони.

 

Во силен студ тие ја прославија играта со страв, која е толку популарна во текот на летото, и демонстрираа против страшното глобално затоплување. Згора на тоа, се користеше дизел генератор за напојување на системот за звучници, со цел потоа да се објави дека човештвото мора да живе без фосилни горива.

 

 

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас