Невролошки напади по вакцинирање против Ковид-19

Невролошки напади по вакцинирање на корона

Овие снимки се од Мексико. Вакцинациите започнаа и таму пред кратко време. Се разбира, во Мексико се неизбежни и вообичаените несакани ефекти. Овде гледате жртва на вакцина која нема контрола над сопственото тело по инјекцијата.

Сите фетишисти за вакцинација треба да ги разгледаат овие слики. Можеби тогаш желбите за инјектирање на гени ќе бидат малку заматени.

 

 

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас