Американски доктор за „вакцинацијата“: Fuck Your Vaccine!

„Долго време размислував како да го ставам поубаво тоа што ќе го кажам, но ... Fuck Your Vaccine!

Ако мислите дека овие компании се грижат нешто за вашето здравје, тогаш сте проклето наивни. Тие обрнуваат внимание само на две работи: на нивните профити и на нивните акционери ...
Ова е истата индустрија што ни донесе „епидемија на лекови против болки“ и уби илјадници - за нивните милијарди („трилиони“). Сега станува збор за трилиони профит без да сносат никаква одговорност. Тие дури нема да кажат „упс“ кога работите ќе тргнат наопаку.

Значи, ако сакате да бидете дел од нивниот мал експеримент ... само продолжете ...

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас