Дали Астерикс го предвиде Корона-вирусот?

Не само што се спомнува Коронавирусот туку ликот на колата носи Маска.
Погледајте го следното Видео и одлучете сами. Стрипот е излезен 2017та година.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

ПОСТ НА ГОДИНАТА

АГЕНДА 2030

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

ОЗНАЧЕНО ОД УРЕДНИКОТ

futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас