Шокантно видео од оштетено лице од вакцина, кружи по социјалните мрежи

Корисник објави шокантно видео на социјалните мрежи од неговата мајка, документира за состојбата одкако ја примила вакцината и, им препорачува на сите да не се вакцинираат.

 

Линк до постот

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас