Бил Гејтс: Нема да се вратиме во нормала до крајот на 2022 година (видео)

Честопати забележавме дека е од суштинско значење да го слушаме горниот ешалон на светската елита за да откриеме каде треба да оди хорор патувањето. Најгорливото прашање е кога ќе заврши циркузот? Дали некогаш ќе дојде до крај?

 

Сега, според најновите откриени идеи на самопрогласениот филантроп, Бил Кермит Гејтс, нема да се вратиме во „нормалноста“ до крајот на 2022 година. Под која се мисли на новото нормално, а не на ерата пред Короната. Значи, консолидираната принудена маска  и хигиена манијата и сеприсутното социјално дистанцирање веројатно ќе бидат наши индоктринирачки упатства  засекогаш.

 

Бил Кермит Гејтс е добредојден гостин во американскиот новински канал Си-Ен-Ен. Тој на прашањето кога се очекува враќање без правилата за хигиената,  маските, и социјалната дистанца одговори, дека ќе бидат потребни уште 18 месеци строги ограничувања. Како што се забрани за големи настани, затворање ресторани и продавници и други заклучувања. Овие ветувања за утврдување на временската рамка треба да бидат поврзани со изгледот за успех на кампањата за вакцинација што започнува.

 

Се разбира, Гејтс е заинтересиран невизулацијата да не е еднократна, туку сезонска. Со други зборови, вакцината против МРН треба да се администрира секоја година како вакцината против грип. Во случај на патогени слични на грип, сериозен проблем е што годишните мутации се среќаваат со производителите на вакцини со несовладливи предизвици. Која е причината и зошто вакцините против грип треба да се смислуваат повторно и повторно и постојано имаат мизерни стапки на ефикасност. Слична ефикасност може да се очекува и од соодветните вакцини за короната. Со процесот на производство што се одвива со брзина на светлината, легалните фармацевтски компании објавија дека крајната студија за вакцини допрва претстои.

Предвидувањата на Бил Гејтс треба да бидат земени во целост, бидејќи скоро сите трендови на короната што тој ги опиша досега се остварија. Значи, ученици и скептици на Короната, врзете ги појасите. Патувањето до пропаста е далеку од „завршена“.

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас