Медицинска сестра претрпе сериозна парализа по вакцината - банирано видео

Калила Мичел, медицинска сестра од Нешвил Тенеси, рече дека претрпела парализа, откако и била дадена вакцина за корона. Мичел кажува за што станува збор во нејзиниот потресен видео-апел. Медицинската сестра опишува дека сè било добро веднаш по вакцината, но дека по три дена морала да оди на лекар затоа што на левата страна на лицето имало знаци на парализа, што јасно се гледа во видеото.

Погодена од дијагнозата, Мичел во солзи споделува дека сега страда од парализа  и повеќе не може да се насмее. Медицинската сестра ги повикува сите да не се вакцинираат со вакцината Ковид. Тоа е „најлошото и не би го дала ова на никого, дури ни на мојот најлош непријател“, рече Мичел.  „Ве молам Америка, тие не се грижат за нас. Немојте да ја примате оваа вакцинација! “

ПОСТ НА ГОДИНАТА

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ


Warning: imagejpeg(/homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/uploads/freshizer/dadb36b3ce82419c3dda55d9d9279fe0_ddf059f688ce47e08ed6f3b1656ae4ba_-нова-студија-покажува-дека-Омикрон-варијантата-значи-крај-на-Ковид-каков-што-го-знаеме-1440-810-c-90-768-c-100@2x.jpg): failed to open stream: File name too long in /homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/extern/freshizer/freshizer.php on line 271

Warning: imagejpeg(/homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/uploads/freshizer/dadb36b3ce82419c3dda55d9d9279fe0_ddf059f688ce47e08ed6f3b1656ae4ba_-нова-студија-покажува-дека-Омикрон-варијантата-значи-крај-на-Ковид-каков-што-го-знаеме-1440-810-c-90-992-c-100@2x.jpg): failed to open stream: File name too long in /homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/extern/freshizer/freshizer.php on line 271

Warning: imagejpeg(/homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/uploads/freshizer/dadb36b3ce82419c3dda55d9d9279fe0_ddf059f688ce47e08ed6f3b1656ae4ba_-нова-студија-покажува-дека-Омикрон-варијантата-значи-крај-на-Ковид-каков-што-го-знаеме-1440-810-c-90-1200-c-100@2x.jpg): failed to open stream: File name too long in /homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/extern/freshizer/freshizer.php on line 271
Сосема нова студија покажува дека Омикрон варијантата значи крај на Ковид каков што го знаеме
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас