Корона режимот е тркало на бескрајно лудило

Конечно разбудете се! Диригентите и Корона оркестарот веќе имплицираа дека лудилото за заклучување веројатно никогаш нема да заврши

Зошто дојдовме до овој заклучок? Сега спарувањето на кампањата за вакцинација со презентација на „нови, позаразни мутации на корона“ е ветување за поставување тренд.

Дури и ако производителите на вакцини се повнимателни, но некои бедни здравствени експерти шират информации дека наводните нови варијанти што се појавиле нема да имаат никакво влијание врз „заштитата од вакцинацијата“, различните „трансформации“ би можеле да послужат за одржување на статус кво во иднина.

 

Бидејќи веќе нема потреба од докази во пост-фактичкиот свет, може самоуверено да се сврти за неколку месеци и да се тврди дека наводната нова верзија Сарс-Ков-2 сега ја надминува вакцината и затоа нема ревизија на држењето на растојание + носењето маски + затворањата + исклучувањата -

Диктатот е можен се додека не се појави нов производ на пазарот. Токму на тоа се сведува! Короната како маѓепсан круг во бесконечна јамка. Во случај да не можете да претпоставите, ова е крава што може да се молзе засекогаш. Вечни потрошуваци на вакцини!

 

Иако извештаите во медиумите на Западот велат дека новата варијанта Сарс-Ков-2 Б-117, која беснее во Велика Британија, а  е регистрирана на островот најмалку уште во септември минатата година и се вели дека е докажана во Бразил во април, мутациите се откриени заедно со почетокот на светската кампања за вакцинација против Корона.

Зошто оставивте да поминат осум месеци пред да предупредите? Дали може да се поврзе, меѓу другото, со намерата да се зајакне подготвеноста за вакцинирање со помош на ново лансираната тактика на плашење? Или, дали ова го означува нашиот мотив опишан на почетокот на цврсто закотвување на мерките на короната?

 

Според наше мислење, меѓународниот сојуз за затворање погрешно се пресмета ако треба да ги користи мутациите како поттик. Бидејќи најавата дека сегашната формула за вакцини нема да има никаква ефикасност, треба да ги направи дури и оние кои се најподготвени да бидат скептични.

Зошто да се добие гРНК вакцина за  која никогаш не била искористена за човештвото кога една мутација е доволна да ја уништи нејзината ефикасност?

Погодете зошто производителите на вакцини не успеваат секоја година да направат ефикасна вакцина против грип?  Затоа што патогените на грип имаат својство да мутираат. Исто е и со сите членови на семејството на Короната. Дали гледате каде треба да оди патувањето?

 

Покрај консолидацијата на зтворањето на дистопијата, индикаторите на Ковид размислуваат да ја направат вакцинацијата на корона сезонска работа. Со други зборови, неограничен пристап до социјалниот живот е даден само ако сте „вакцинирани“ секоја година против секоја нова, зголемена мутација на Ковид.

И ефективните медиумски презентации на ново измислени или наводно откриени патогени микроорганизми постојано ќе одат рака под рака со тоталитарни сестрани удари. Подгответе се и престанете да се занесувате со илузијата дека враќањето на нормалноста е на дофат и зависи само од една инјекција или две!

 

Не, ако и посветивте минимално внимание на светската елита, тогаш ќе разберете дека Ковид-19 е само почетен сигнал и изговор за инсталирање на нов светски систем. Оваа аспирирана ера еуфемистички се нарекува „четврта индустриска револуција“.

Дешифрирано и разбирливо за пошироката јавност, може да се опише накратко како што следува: „Човечкиот вид заврши и треба да се замени со машини во блиска иднина“.

 

Луѓето отсега ќе бидат осудувани како потенцијално биолошко оружје за масовно уништување. И како што рековме, војната против вирусите ќе продолжи засекогаш, како и војната против тероризмот.

Безбедносниот апарат инсталиран по 11 септември никогаш не исчезнал и стабилно се зголемувал во проширувањето. Короната е новиот фантом Бин Ладен, борбата против која треба да трае не помалку од бесконечност.

Измамниот „пандемиски оракул“, Светската здравствена организација, неодамна објави дека тековната епидемија од глобални размери сè уште не е „голем удар“. Значи, Короната е само предвесник на понатамошни полоши пандемии. Како што рековме, крава во кеш што може да се молзи вечно, држи ги уздите во рака за да го фрлиш светот во хаос.

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас