СЗО - Организацијата за профит на Биг Фарма го спроведува планот на елитите

Оваа пандемија беше многу сериозна ... го погоди секој агол на планетата.

Светската здравствена организација предупреди дека полоша пандемија од КОВИД може да биде зад аголот и дека она што го видовме досега во 2020 година „не мора да е големо“.

Сепак, „Пророштвата“ на  СЗО предвидуваат дека многу добро може да биде така.

Шефот на програмата за итни случаи на СЗО, д-р. Мајк Рајан за време на брифингот со медиумите рече дека „оваа пандемија беше многу сериозна ... го погоди секој агол на оваа планета. Но, ова не мора да е нужно големo “.

 

Скоро пола од популацијата во ЕУ и САД одбива да се вакцинира, ова има заедничко со:

 

Планот на Рокфелер

Цитати од написот -  објавен пост со наслов: Дали големото ресетирање ќе биде завршено до крајот на 2021 година?

 

- Ако мнозинството луѓе одат спротивно на агендата, хибридниот вид САРС / ХИВ / МЕРС  треба да се ослободи како Фаза 3, вирус со стапка на смртност над 30% како последен засилувач на стравот за малцинството да стане брзо мнозинство - ставете еден финален запис „ние ви кажавме“ за оние кои не слушаа.

 

СЗО ниту е видовита ниту пророкува туку се држи по планот на елитите. СЗО со ова само го потврди она што го објавивме во врска со планот на Рокфелер.  Со ова го одстрани секој сомнеж и ни даде само уште еден доказ дека сне биле во право.

За крај, ја молиме СЗО во иднина да не се чукаат по гради и да не ставаат запис со наслов: „Ние ви кажавме“ за оние кои не слушаа. 

 

 

 

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас