Говорот на Сара Кунијал - Бил Гејтс е злосторник против човештвото

Италијанската пратеничка за Рим, Сара Кунијал,  одржа говор кој беше крајно невообичаен за парламентарните стандарди.

 

Во него, Куниал ги повика италијанските парламентарци да се спротивстават на сите наводни планови за присилна вакцинација против Ковид-19. Таквите аспирации ги водат корумпираните елити - „длабоката држава“ - тврди таа, посочувајќи го Бил Гејтс како една од главните лица одговорни за кампањата за вакцинација, ако не и за самата пандемија.

 

Со децении, Гејтс работи на политики за депопулација и планови за диктаторска контрола врз светската политика со цел да добие примат пред земјоделството, технологијата и енергијата “.

 

Добро познатиот противник против вакцинација, Кунијал, го опиша Гејтс како негативец главно заради кампањите за вакцинација што неговата фондација ги водеше во помалку развиените земји со години. Не само што го обвини милијардерот за стерилизација на милиони жени во Африка и осакатување на стотици илјади деца во Индија, туку исто така додаде и добра доза на шпекулации за технологијата 5G и генетскиот инженеринг на списокот на неговите „гревови“.

 

Италијанската политичарка исто така остро ги критикуваше антикоронските мерки што нејзината земја беше една од првите што ги спроведе. Според Куниал, изолацијата служи и за глобалистичката агенда. Италијанците биле подложени на „света инквизиција на лажната наука“.

 

Вистинската цел на сето ова е тотална контрола. Апсолутна доминација над луѓето кои се претворени во заморчиња и робови во кршење на суверенитетот и слободната волја.

 

Кога другите парламентарци се обидоа да јa прекинат, претседателот ја повика комората и нареди - затоа што во „слободниот парламент“ „секој има право да го искаже своето мислење“.

 

Куниал, која на тој начин беше во можност да го заврши својот говор, конечно побара од италијанскиот премиер Џузепе Конте да му го предаде Гејтс на меѓународното судство. Ако не го стори тоа, самиот Конте е дел од глобалниот заговор на длабоките држави.

 

Следниот пат кога ќе добиете телефонски повик од филантропот Бил Гејтс, насочете го директно до Меѓународниот кривичен трибунал за злосторства против човештвото.

 

 

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас