Новото нормално ќе биде полошо од комунизмот и фашизмот заедно

Црвени зони, маски, намалување на социјалните контакти, затворање на училишта, колеџи и универзитети, нема семејни собири, нема роденденски забави, музика, уметност: нема повеќе културни настани; Спортските настани се суспендирани,  Свадбите се забранети; „Љубовта и животот“ се целосно забранети.

Милиони позитивни тестови на Ковид. Како што др. Паскал Сакре во написот под наслов „Тестот КОВИД-19 РТ-ПЦР: Како да се доведе во заблуда целото човештво. Користење на „тест“ за заклучување на општеството “(КОВИД-19 РТ-ПЦР тест: Како да го одведете целото човештво на погрешен пат. Заклучете го општеството со помош на „тестот “)

„Методот РТ-ПЦР е намерно и немилосрдно злоупотребуван од некои влади - поддржан од научни совети и водечки медиуми - за да се спроведат прекумерните мерки, како што се укинување на мноштво основни права, уништување на економијата преку банкрот на цели области на општеството влошувањето на условите за живот на многу обични граѓани под изговор на пандемија заснована врз бројни позитивни тестови на РТ-ПЦР тестот отколку на реален број на пациенти “.

Ковид-19 е претставен како „вирус убиец“.

 

Фалсификување на потврди за смрт

Во САД потврдите за смрт се фалсификувани според упатствата на ЦДЦ. КОВИД-19: „Причината за смртта“. Постои основен концепт зад ова.

Светската здравствена организација (СЗО) ја дефинира „каузалната причина за смртта“ како „болест или повреда што започнува реакции во телото што водат директно до смрт“. Критериумите се променети. Упатствата за ЦДЦ се јасни: КОВИД-19 „претежно“ ќе биде предизвикувачка причина за смртта.

 

Луѓето се исплашени и збунети. „Зошто би го сториле ова?“ Празни училишта, празни аеродроми, банкротирани продавници за храна. Во Франција „на црквите им се закануваа со калашников поради епидемијата„ Ковид-19 во “(април 2020 година).

 

 

Целата услужна индустрија во градовите е во криза: продавниците, баровите и рестораните се водат во банкрот. Во странство патувањата и одморите се прекинати. Улиците се празни. Во некои земји од баровите и рестораните се бара да се вклучуваат имиња и детали за контакт „за да обезбедат брзо следење на контактите доколку е потребно“. Слободното мислење е потиснато.

 

„Наративот за заклучување“ е поддржан од кампањи за дезинформација во медиумите, цензура преку Интернет, социјална манипулација и страв. Загрозени се медицинските лица кои го доведуваат во прашање официјалниот наратив. Едноставно ја губат работата. Нивните кариери завршуваат. Оние кои се спротивставуваат на полицискиот час на владата се претставени како „асоцијални психопати“: во моментов во некои земји се спроведуваат психолошки студии прегледани од примероци.

 

Ако ја прифатите „големата лага“, ќе ве гледаат како „добра личност“ со „емпатија“ и разбирање на чувствата на другите ... ако изрази некој критика за ограничувања, за контакти и носење маски, ќе биди - според мислењето на „науката“ -   „Немилосрден измамник и  психопат“

 

„Економска војна“

Дестабилизирање на економиите на повеќе од 190 земји во еден напад е чин на „економска војна“. Оваа ѓаволска агенда го поткопува суверенитетот на националните држави. Тоа ги тера луѓето ширум светот во сиромаштија. Тоа доведува до спирала на глобален долг заснован на доларот.

Моќните структури на глобалниот капитализам, големите пари, се - заедно со неговата разузнавачка и воена машинерија - движечка сила. Со употреба на напредни дигитални и комуникациски технологии, заклучувањето и исклучувањето на светската економија ќе стане уникатен настан во светската историја.

Истовремената интервенција во 190 земји влијае на демократијата. Го поткопува суверенитетот на националните држави ширум светот без потреба од воена интервенција. Тоа е нов вид на економска војна која надредува други форми на војување, вклучително и традиционалните „театарски војни“ (како во Ирак).

 

Сценарија за доминација низ целиот свет. Светската влада во пост-Ковидската ера?

Во проектот за заклучувањата од 11 март 2020 година, се користат лаги и измами, за на крајот да може да се изгради светски тоталитарен режим под терминот „глобално управување - глобална доминација“ (од неизбрани функционери). Според зборовите на Дејвид Рокфелер:

„… Светот сега е побарувачки и подобро подготвен да се движи во насока на светската влада. Наднационалното правило на интелектуалната елита и на светските банкари секако е подобро од националното самоопределување, како што се практикуваше во изминатите векови “(цитат од„ Аспен тајмс “од 15.08.2011 година, закосено од авторот).

Сценариото за глобалната доминација работи со агендата за социјалната манипулација и економската усогласеност.

„Тоа вклучува проширување на неолибералните политики што им се наметнуваат и на земјите во развој и на индустријализираните земји. Се состои во поткопување на „националното самоопределување“ и градење на светска мрежа на проамерикански режими на прокси контролирани од „наднационално правило“ (светската влада) составена од водечки финансиски институции, милијардери и нивните филантропски фондации

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас