Повеќе докази дека вакцините се штетни за вас

Истражувањата продолжуваат да покажуваат дека вакцините не се ни приближно безбедни или ефикасни како што Биг Фарма сака да верувате. Додека фармацевтската индустрија и нивните марионети изјавуваат дека нивните скапоцени истрели се непогрешливи, студиите покажуваат дека вакцините не само што не создаваат имунитет - тие исто така можат да ја поттикнат ширењето на болеста. Всушност, постојат над 600 студии кои потенцираат многу неуспеси на вакцините.

Според сегашната догма на вакцините, секое истражување што укажува на неефикасност на вакцините или оштетување на вакцините е „лажна вест“. Медицинската тиранија се искачува на нови височини, а гигантите на социјалните мрежи како Фејсбук објавија војна против здравствената слобода на говор и го поништуваат ширењето на спротивставените информации. Секој што ќе се отцепи од „партиската линија“ сега е предмет на цензура.

 

Не е ни чудо што луѓето сега полека се будат од вистината дека конвенционалните мислења за вакцините се засноваат на лаги финансирани од индустријата и ништо повеќе.
Вакцините шират болести, покажуваат истражувањата.

Како што открива неодамна објавениот нов извештај во Националната академија на науките во Соединетите Американски Држави, вакцинацијата може значително да го зголеми ширењето на болеста. Како што објаснуваат изворите, тимот на истражувачи откриле дека носителите на грип издишуваат значителни количини на вирусна инфлуенца. Всушност, едноставно издишувањето е „поефикасен“ пат на ширење на грип отколку кивање - па дури и ако не сте симптоматски, вие навистина го ширите вирусот.

 

Овој факт станува далеку позастрашувачки: Вакцинираните лица фрлаат над шест пати поголема количина на заразен вирус на грип отколку невакцинирани лица. Тимот извести дека имало „6,3 (95% CI 1,9–21,5) пати повеќе пролевање аеросол меѓу случаите со вакцинација во тековната и претходната сезона во споредба со немањето вакцинација во тие две сезони“.

 

Како што тврдат изворите, овие откритија укажуваат на тоа дека вакцинацијата против грип не само што може да биде неефикасна, туку всушност и штетна во однос на ширење на болести. Наместо да спречува болести, се чини дека инокулациите со грип придонесуваат за ширење на грип и всушност можат да придонесат за појава на болести. Навистина, вакцинираните луѓе од грип шират 630 проценти повеќе вирусни честички отколку не вакцинираните.

 

Мајк Адамс, основач на Natural News и креатор на Brighteon.com, понатаму тврди: Ова значи - подгответе се за ова сознание - дека најодговорен начин да избегнете инфицирање на други луѓе е да ИЗБЕГНЕТЕ да се вакцинирате со вакцини против грип!

 

Луѓето  кои примаат вакцини против грип, со други зборови, се несвесно неодговорни за ширењето на грипот. Тие се оние кои ги разболуваат другите луѓе, исто како што забележуваме со години уназад.

Врховната пропаганда владее

Вакцината против грип во минатото беше следена под голема лупа поради недостаток на ефикасност; неколку години вакцината беше толку лоша што дури и ЦДЦ (Центри за контрола и превенција на болест) САД- немаше друг избор освен да се извини за нивниот огромен неуспех. Но, над очигледите недостатоци на докази дека вакцините против грип навистина функционираат, постои значителни докази дека вакцините против грип се опасни. Многу студии покажаа дека вакцинацијата придонесува за ширење на болести - па дури и поалармантно, секогаш постои ризик од несакани ефекти.

 

Кон крајот на 2018 година, жртвите кои се вакцинирале против грип останале неспособни да одат, да зборуваат или да дишат самостојно. И ова е она што го наметнува современата медицина како нејзин Светски Грал?

 

Под про-вакцинарната догма, дозволено е да владее само едно мислење - и тоа мислење е дека вакцините се непогрешливи. Постои вистинска огромна планина со докази за спротивното, а сепак, повеќето од мејнстрим медицината одбиваат дури и да ја признаат можноста дека не се во право. Застапниците на индустријата за вакцините и нивните марионети се залагаат да ги замолчат сите спротивставени гласови и да ги елиминираат сите траги од скептицизам на вакцините од Интернет, и време е да се започне да се прашува зошто?

 

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас