На секој лекар вклучен во ова, местото му е во затвор

Дали е време да се прости и заборави? Ова е прашањето што Роберт Вон од Just Right Media му го постави на патологот Роџер Ходкинсон. „Нема шанси“, одговори Ходкинсон, полн со одмазда.

„Не е време за извинување, време е да ги фрлиме овие злобници во затвор“, рече патологот, зборувајќи за „големата смрт“. „Сведоци сме на најголемите смртни случаи во историјата на медицината.

Овие смртни случаи се директен резултат на мерките што ги воведоа идиотите. Не само политичарите, туку пред се лекарите се главните виновници бидејќи грижата за пациентите ја предале на државата. „Никогаш ова не се случило.

Прво, нема штета и информирана согласност, рече тој, повикувајќи се на заклетвата на лекарите. Како можеш да направиш такво нешто?, рече лутиот Ходкинсон.

„Како можеш да и кажеш на бремена жена дека овој експериментален производ е безбеден? Како може доктор да направи такво нешто? Секој лекар што го направил ова треба да оди во затвор“.

Патологот до неодамна беше член на Колеџот на американски патолози. Тие решија да го исклучат поради ширење „дезинформации“.

Тој предупредува на цунами на смртни случаи бидејќи имунолошкиот систем на многу луѓе е на дното.

ПОСТ НА ГОДИНАТА
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас