Сведоштво од жртвите од вакцините и медицинскиот персонал

„гРНК„Вакцините“ геноцид 2021-2022: Сведоштва од жртвите и медицинскиот персонал“, ги раскажува приказните на луѓето ширум светот кои биле оштетени од вакцината односно генската терапија против Ковид.

Нивната борба, болка и смрт заслужуваат да бидат признаени за она што се - резултат на медицински небрежност, регулаторна корупција и општествено „масовно образование“ лудило поттикнато од медиумско плашење.

ПОСТ НА ГОДИНАТА

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас