Д-р Роберт Јанг ни покажува што има во телата на вакцинираните луѓе

Кај вакцинираните лица кои починале по вакцинацијата, на обдукцијата се наоѓаат долги гумени конци во крвните садови и вените

Покрај тоа, во телото на вакцинираниот има наножици од графен оксид кои привлекуваат крв и потоа формираат згрутчување, рече др. Роберт Јанг во интервју со Лора Лин Тајлер Томпсон.

„Тоа е она што го содржат вакцините. Тоа е она што ги разболува пилотите“, рече Јанг. Тие се во авион во контролирана средина каде што се изложени на магнетно поле на кое реагира графен оксидот, објасни тој.

Магнетното поле ги зема како приемник, ги испраќа и ги засилува за да се разболат и луѓето околу нив, вели др. Млад.

Тој ги анализирал вакцините од Фајзер, Модерна, АстраЗенека и Јансен  и открил хлорид, натриум и графен оксид. Неговите истражувања исто така открија дека ампулите содржеле наночестички од магнезиум оксид и алуминиум оксид.

„Тоа е најзагрижувачката работа. Тие се најотровните“, рече тој претходно на шоуто „Сту Питерс“ (погледнете го видеото подолу). Тој рече дека истражувањата покажале дека таквите оксиди се „цитотоксични и генотоксични“. Со други зборови, тие ги оштетуваат телесните клетки и ДНК-та.

Седумдесет до осумдесет проценти од честичките завршуваат во репродуктивните органи, вели Јанг. „Кај жените тоа води до стерилизација, кај мажите до намален квалитет на спермата“.

д-р Јанг меѓу другото, користел обичен микроскоп и неколку електронски микроскопи.

 

ПОСТ НА ГОДИНАТА

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас