Австралиски сенатор фрли вистинити бомби во парламентот за големото ресетирање на Шваб

Животот што ни го замислува Клаус Шваб е ропство

Глобалистичките корпорации на милијардери ќе поседуваат сè: куќи, фабрики, фарми, автомобили, мебел, а обичните луѓе ќе изнајмуваат сè што им треба, под услов нивниот социјален кредитен рејтинг да го дозволи тоа.

Австралискиот сенатор Малколм Робертс го рече тоа во Парламентот минатата недела.

„Планот на Големото ресетирање е да умрете без ништо. За да успее овој ѓаволски план, Светскиот економски форум на Клаус Шваб мора да земе повеќе од само материјалните добра од обичните луѓе.

Сенаторите во овој дом кои го поддржуваат Големото ресетирање се закана за нашата приватност, слобода и достоинство.

Да, тие се тука во Сенатот“, рече Робертс.

Сенаторот нагласи дека неговата партија е цврсто против Големото ресетирање, дигиталниот идентитет и продажбата на обработливо земјиште.

Тој рече дека неговата партија подготвила сеопфатен план за враќање на Австралија во просперитет.

„Овој план ќе го спроведеме во наредните месеци. Наместо партиите да го промовираат Големото ресетирање на Клаус Шваб со слоганот „Нема да поседувате ништо и да бидете среќни““.

„Ние се залагаме за свет во кој поединците и заедниците имаат предност пред грабливите милијардери и нивните бирократи, политичари и медиуми кои соработуваат“, рече Робертс.

ПОСТ НА ГОДИНАТА

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас