На многумина кои примиле К-19 вакцини им била дијагностицирана сосема нова болест

Се трупаат извештаи за здрави луѓе, вклучително и спортисти, кои „ненадејно умираат“ или сериозно се разболуваат без објаснување

Многумина кои објавија линкови до извештаите на социјалните мрежи се сомневаат дека е можна поврзаност со експерименталните Ковид-19 вакцини.

Кога четворица општи лекари во областа Торонто неочекувано починаа во последните две недели, нивните болници нагласија дека нивната смрт не е поврзана со вакцините.

Петтиот локален лекар, на само 27 години, почина во четвртокот откако колабирал за време на триатлон.

Истражување на национално ниво на Zogby Strategies покажа дека 17% од возрасните кои примиле најмалку две дози од вакцината против Ковид-19 велат дека им била дијагностицирана нова состојба во рок од неколку недели до месеци откако биле вакцинирани.

За оние кои примиле барем една вакцинација, процентот бил 15%.

Испитаниците беа прашани и дали на некој што лично го познаваат му било дијагностицирано ново заболување во истиот период.

Севкупно, 26% од испитаниците одговориле со да на ова прашање, додека 63% од испитаниците одговориле со не.

Значајно е тоа што 34% од 18-29 годишниците рекле дека познаваат некого на кого му била дијагностицирана, како и 30% од 30-49-годишниците, 21% од 50-64-годишниците и 18% од оние постари од 65 години.

Меѓу оние на кои им е дијагностицирана нова болест, водечки причини биле згрутчување на крвта (21%), срцев удар (19%), оштетување на црниот дроб (18%), згрутчување на нозете или белите дробови (17%) и мозочен удар (15%).

Истражувањето беше нарачано од Children's Health Defense, организација основана од Роберт Кенеди Џуниор, чија мисија е „Да стави крај на детската здравствена епидемија со работа на откривање на причините, елиминирање на штетните видови, да ги повика одговорните, да ја донесе правдата на оние кои претрпеле последици и да се воспостават заштитни мерки за да се спречи идна штета.

ПОСТ НА ГОДИНАТА

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ


Warning: imagejpeg(/homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/uploads/freshizer/229bebd3ce35902bdc4b5d623accf366_0f5ffed09df0431530154da1cd7deb12_-Бил-Гејтс-ја-презема-ЕУ-Дигитален-Идентитет-2020-Пробивна-Енергија-Регистар-за-средства-1440-810-c-90-768-c-100@2x.jpeg): failed to open stream: File name too long in /homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/extern/freshizer/freshizer.php on line 274

Warning: imagejpeg(/homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/uploads/freshizer/229bebd3ce35902bdc4b5d623accf366_0f5ffed09df0431530154da1cd7deb12_-Бил-Гејтс-ја-презема-ЕУ-Дигитален-Идентитет-2020-Пробивна-Енергија-Регистар-за-средства-1440-810-c-90-992-c-100@2x.jpeg): failed to open stream: File name too long in /homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/extern/freshizer/freshizer.php on line 274

Warning: imagejpeg(/homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/uploads/freshizer/229bebd3ce35902bdc4b5d623accf366_0f5ffed09df0431530154da1cd7deb12_-Бил-Гејтс-ја-презема-ЕУ-Дигитален-Идентитет-2020-Пробивна-Енергија-Регистар-за-средства-1440-810-c-90-1200-c-100@2x.jpeg): failed to open stream: File name too long in /homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/extern/freshizer/freshizer.php on line 274
Како Бил Гејтс ја презема ЕУ - Дигитален Идентитет 2020 - Пробивна Енергија - Регистар за средства
Warning: imagejpeg(/homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/uploads/freshizer/d4fe0453958200287a73b37ee8befa07_-за-Ѓоковиќ-достигна-највисоко-ниво-Австралиските-новинари-фатени-на-камера-како-го-нарекуваат-„лажлив-шупак-1440-810-c-90@2x.jpg): failed to open stream: File name too long in /homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/extern/freshizer/freshizer.php on line 271
Скандалот за Ѓоковиќ достигна највисоко ниво Австралиските новинари фатени на камера како го нарекуваат „лажлив шупак!“
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас