Почина параолимписката ѕвезда Хегехолц на 62 години

Параолимписката ѕвезда Хегехолц (62 години) примил „засилилувач“ од БиоНТех - починал сам во болница од несаканите ефекти од вакцинацијата

Сега е документирано црно-бело и повеќе не може да се оправда со фактот дека мораше да се спроведе за да се заштити здравјето.

За што зборуваме кога 62-годишен маж почина во болница од белодробна емболија која се припишува на оштетување на вакцината, а неговата сопруга и ќерка не смеат да го посетат во болница бидејќи се невакцинирани.

15 минути пред човекот да умре, тогаш милосрдно им е дозволено да го видат човекот што умира.

Многу месеци медицинските работници тргнаа по погрешен пат и буквално се однесуваат како богови во бело.

По вакцинацијата, се развила тромбоза на двете нозе, што резултирало со тешка белодробна емболија. Неговата засилена вакцинација очигледно довела до неговата смрт, дури и лекарите што го лекувале тоа го признале во болницата.

ПОСТ НА ГОДИНАТА

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас