Д-р Џејн Руби: Две нови зачудувачки откритија за згрутчување на крвта кај вакцинираните

Лекарот и автор Др. Џејн Руби  во живо на Brighteon.TV на 18 јули сподели повеќе револуционерни сознанија од сертифицираниот балсаматор Ричард Хиршман

Медицинскиот ветеран рече дека има две зачудувачки нови откритија поврзани со белите влакнести згрутчувања што Хиршман ги најде во телата на вакцинирани луѓе.

Руби, исто така, рече дека Хиршман покажал дека повеќето од оние што починале биле вакцинирани со вакцините против КОВИД-19.

Белите влакнести згрутчувања беа извлечени од сите главни артерии и вени во бутовите, препоните, рацете и вратот.

Бело фиброзно згрутчување со крупни сферични кесички и микрогрупирање

Руби, која исто така е експерт за развој на лекови, на публиката им покажа едно од најновите откритија на Хиршман - бел влакнест тромб со густи сферични кесички.

Таа истакна дека тие можеби растеле наизменично и се речиси како израстоци на оригиналниот бел фиброзен тромб.

Хиршман рече дека крупните топчести вреќички, кај сите вакцинирани поединци, го потсетувале на јајца од пајак покриени со пајажина.

„И можете да ги видите белите влакнести работи како топчиња  кое изгледа како мало грозје“.

Но, работата е што, дури и на почетокот, често забележав дека на едниот или на другиот крај, има крв што се прилепува на белата грутка со влакна. А понекогаш се протега и по белиот влакнест материјал“, рече Хиршман.

Руби спомна дека 1.500 пати зголемување на згрутчувањето на крвта покажало работи кои се дел од самосклопувачките наночестички.

Таа истакна за Мајк Адамс, основач на Brighteon.TV, дека првичната анализа покажала дека белите згрутчувања не се органски материјал, протеини, амилоид, фибрин или холестерол.

Хиршман исто така потврди дека чудните бели работи во згрутчувањето на крвта не се нормални.

Сертифицираниот балсаматор зборуваше и за микрозгрутчување, велејќи дека црните дамки што се гледаат на сликата и видеото споделено од Руби се примери за микрозгрутчување.

Радиолог од Мичиген му рекол дека микротромбите предизвикуваат голема загриженост бидејќи можат да патуваат низ телото и да ги затнат садовите, полека да ги изгладнуваат органите од хранливите материи што им се потребни.

Хиршман рече дека микротромбите се речиси како ситен песок, песок на плажа или прав што седи во крвта и полека предизвикува други заболувања и болести кои не се дијагностицираат.

Според Руби, ова е уште една ситуација која бара хемиска анализа. Таа откри дека овие микрогрупи би можеле да бидат еден вид графен или некој друг материјал кој самостојно се собира и го принудува телото да го направи.

Милиони или милијарди од овие микрогрупи кои циркулираат во мозокот, срцето или белите дробови на една личност се многу опасни, рече таа

Хиршман се согласи, додавајќи дека овие микрогрупи може да се судрат еден во друг и да формираат поголеми купчиња.

Извор: Dr. Jane Ruby: Two new stunning discoveries found in blood clots from the COVID vaccinated – Brighteon.TV

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

ПОСТ НА ГОДИНАТА

АГЕНДА 2030

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

ОЗНАЧЕНО ОД УРЕДНИКОТ

futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас