Маските почнуваат да паѓаат!

„Кинеската биолошка лабораторија во Вухан е во сопственост на ГлаксоСмитКлајн, кој (случајно) го поседува Фајзер! (кој ја направи вакцината против вирусот што (случајно) започна во биолошката лабораторија во Вухан и беше (случајно) финансиран од д-р Фаучи кој (случајно) ја промовира вакцината!

„ГлаксоСмитКлајн (случајно) е управуван од финансискиот оддел на Блек Рок, кој (случајно) управува со финансиите на компанијата Отворена фондација (Фондацијата Сорос), која (случајно) управува со француската АКСА!“*

Сорос (случајно) е сопственик на германската компанија Винтертур, која (случајно) изгради кинеска лабораторија во Вухан, а ја купи германската Алијанц, која (случајно) ја има Вангард за акционер, која (случајно) е акционер во Блек Рок. која (случајно) ги контролира централните банки и управува со околу една третина од основниот капитал во светот. „

Блек Рок е (случајно) и главен акционер во Мајкрософт, кој е во сопственост на Бил Гејтс, кој (случајно) е акционер на Фајзер (кој - запомнете - продава чудотворна вакцина) и (случајно) сега е првиот спонзор. на СЗО!

Сега разбирате како мртов лилјак продаден на влажен пазар во Кина ја заразил ЦЕЛАТА ПЛАНЕТА!“

Сега знаете, пренесете додека целиот свет не дознае.

ПОСТ НА ГОДИНАТА

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас