Информации за разузнавање - Нато план - Украина/Русија

Статија напишана од Харолд Тарнер - Превод: Футв Медиа

Корпоративните медиуми известуваа спорадично за обуката на украинските војници во ОК (Обединетото Кралство) . ИЗВОРИТЕ НА ТАЈНИТЕ УСЛУГИ ми кажуваат дека овие медиумски извештаи и целиот напор сам по себе е насловна приказна за измама.

Западните медиуми јавуваат дека над 10.000 украински војници добиваат борбена и техничка обука во Британија и ќе се вратат во Украина на крајот на јули.

Тие потоа треба да ги предводат украинските сили кои ќе ги нападнат Русите и ќе ги вратат сите окупирани територии, се вели во извештајот.

Тие ќе бидат јадрото на таканаречената „Милионска армија“ на Зелински.

Пропагандата вклучува љубопитни детали како што се: „Украинците што се враќаат ќе носат ново оружје и вооружени системи на НАТО и ќе возат тенкови и возила на НАТО“.

НО...Изворите на тајните служби велат дека војниците кои се враќаат нема да се состојат само од Украинци. . тие, исто така, ќе вклучат илјадници реални американски и британски војници на НАТО.

Возилата се управувани од американски и британски војници, кои исто така управуваат со системите за тешко оружје.

НАТО верува дека со прикрадување во Украина под превезот на „враќање на Украинците со возила и оружје на НАТО“, може да спречи откривање од страна на Русија, а пред Русија да го знае тоа, Украина ќе има илјадници војници и опрема на НАТО токму на првите борбени линии.

Овој план вклучува детални оперативни поткомпоненти во случај операцијата да биде разнесена, вклучително и масивна, координирана воздушна кампања на НАТО за погодување на руски цели во Украина и обезбедување воздушна борбена поддршка.

Планерите претпоставуваат дека НАТО ќе ја победи Русија пред Русите да сфатат што се случило.

Како што ми објаснија денес, проблемот за НАТО е што... Русија веќе знае за овој план. Ми рекоа дека Русите ќе дозволат што е можно повеќе трупи на НАТО да влезат во нивната позиција... а потоа... Русија ќе удри и брзо ќе се движи за да го создаде првиот „НАТО/САД котел“ од Третата светска војна во кој илјадници сили на НАТО се заробени во смртоносен руски котел, а единствените опции се предавање или смрт.

Се вели дека овој план на НАТО ќе започне на или пред 10 август.

Почекајте и гледајте. Но, подгответе се. Ако работите тргнат наопаку, и ќе тргнат наопаку, сите ќе бидеме во свет на болка.

 

Извор:

Halturnerradioshow.com

ПОСТ НА ГОДИНАТА

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас