Супер богатите против остатокот од светот

Се наоѓаме во тоа време кое во иднина може да се нарече крај!
Битката за човечкиот опстанок во историските книги ќе дојде, а исходот од оваа војна е неизвесен.

• Наводната „вакцинација против корона“ го уништува имунолошкиот систем на
Вакцинирани и предизвикува кај секое засегнато лице во целост
индивидуална слабост од која се разболува или умира од неа.

• На Директорите на оваа вештачка создадена криза доаѓаат доминантно
од областа на ИТ, фармацевтската индустрија, воено-индустрискиот комплекс и на
тајните служби.

• Како дел од инсценирањето на Короната, треба да се стават луѓето на дигитален идентитет (QR код) за да може целосно да не контролира (социјален
систем за рангирање).

• Лагата за климатските промени предизвикани од човекот и служи на целта
држејќи го населението во страв и постојано воведувајќи нови даноци и забрани.

• Неконтролираната, намерна инфлација наскоро би можела да дегенерира во хиперинфлација и во валутна реформа за воспоставување нова, чисто дигитална светска валута.

Сите овие Теми се тесно испреплетени и ја следат истата цел: класичниот човек
да се укине и да се замени со дигитално контролиран роб.

Знаењето е моќ.
Подготовката е од суштинско значење.

Отпорот е нашата последна надеж.

Од книгата - Војна е - Мајкл Морис

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

ПОСТ НА ГОДИНАТА

АГЕНДА 2030

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

ОЗНАЧЕНО ОД УРЕДНИКОТ

futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас