Режимот на Холандија сега носи тенкови

Очигледно владетелите во Холандија полека им жежи под задникот

Протестите на фармерите продолжуваат да ескалираат, а во некои случаи ситуацијата во Холандија е слична на граѓанска војна.

Граѓаните се впуштаат во улични пресметки со полицијата. Сега треба да се користат тенкови за насилно задушување на протестите.

Останува возбудливо.

ПОСТ НА ГОДИНАТА

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас