Холандската влада во иднина ќе ги принудува граѓаните да примаат мигранти во нивните четири ѕида

Кога Комунизмот и Фашизмот се спојуваат...

Исто како и протестите на фармерите кои траат со недели, екстремно експлозивното гласање во холандскиот парламент помина речиси немо од светската јавност.

Таму беше одобрен план на глобалистичката влада на Марк Руте, кој, меѓу другото, предвидува принудно сместување на бегалците во приватните станови на граѓаните.

 

Владата може дури и да ги премести граѓаните во корист на мигрантите!

Холандскиот парламент сега донесува закон („Закон за преместување на населението“) кој ќе и овозможи на владата да бара од луѓето да ги сместат бегалците.

На пример, државата може да бара од граѓаните да им обезбедат на „бегалците“ соби во нивните домови и да ги хранат.

Доколку е потребно, владата може да ги премести луѓето - односно да ги избрка од нивните домови - за да ги смести бегалците.

Еве го гласачкото однесување на различните партии во холандскиот парламент:

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

ПОСТ НА ГОДИНАТА

АГЕНДА 2030

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

ОЗНАЧЕНО ОД УРЕДНИКОТ

futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас