Фајзер во протоколот за испитување дефинира како да се справува со смртта

Во никој случај не споменувајте „смрт“ како резултат на вакцинацијата, туку запишете ги основните симптоми и, доколку се сомневате, напишете „необјаснета смрт“ и негирајте ја поврзаноста со вакцинацијата.

Ова е ИЗЈАВА во пробниот дневник.

ПОСТ НА ГОДИНАТА

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас