Запалена продавницата на Гејтс за вештачко месо во Холандија

Еден супермаркет на Фондацијата Бил Гејтс во Холандија, кој се фокусира на храната од Њу Ејџ, како што е протеинското месо од растително потекло, спонтано се запали среде ноќ.

ПОСТ НА ГОДИНАТА

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас