Востание во Најроби, Кенија

Граѓаните протестираат во кенискиот Капитол против корупцијата, инфлацијата и зголемувањето на цените на секојдневните производи. Во последниот месец двојно се зголемија цените на маслото за јадење, пченкарното брашно, пченицата и шеќерот.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

ПОСТ НА ГОДИНАТА

АГЕНДА 2030

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

ОЗНАЧЕНО ОД УРЕДНИКОТ

futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас