Скандал на италијанска телевизија: : Доктор призна дека смртните случаи биле вакцинирани

Модераторот и учесниците во дискусијата не можеа да дишат накратко за време на програма на италијанската телевизија (приватна италијанска телевизија Ла7)

За време на дебатата за пандемијата на корона и сродните мерки во Италија, лекар што изјави во живо за време на неговата врска, починатите луѓе ги броел често вакцинирани и/или стари луѓе, но не и „невакцинирани“ како што се пропагираат.

Сите мерки преземени на сметка на лицата кои не биле вакцинирани затоа немале ниту основа ниту оправдување. Одговор кој очигледно не се очекуваше:

„Немавме храброст да кажеме од почеток дека 160-те смртни случаи дневно не се должат на невакцинирани, туку на вакцинирани и изнемоштени...

ПОСТ НА ГОДИНАТА

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас