Експлоатација на органи на абортирани фетуси - финансирана со даночни пари

Звучи како застрашувачка хорор приказна дека парите на буржоаските даночни обврзници се користат за поддршка на групи вклучени во трговија со органи со абортирани бебиња.

Уште пострашно кога ќе слушнете дека овие бебиња морале да умрат за истражување и производство на вакцини против корона: Но, во август 2021 година Judicial Watch, фондација за обезбедување високи етички и морални стандарди, ги објави своите откритија токму за овие факти.

Преку судски налог, Judicial Watch доби откривање на инкриминирачки документи од американскиот здравствен орган Health and Human Services, скратено HHS. 252 страници документираат кои практики и злосторства биле извршени на Универзитетот во Питсбург, меѓу другото, 10 години со средства од Националниот институт за здравство (NIH), истражувачки оддел на Министерството за здравство на САД. Корона папата Ентони Фаучи е директор на Одделот за имунолошка регулација таму.

Никој друг освен познатиот претседателски и владин советник Ентони Фаучи потрошил околу три милиони долари пари на даночните обврзници во период од 10 години за да го отстрани ткивото од целосно пораснатите бебиња кои биле абортирани непосредно пред раѓањето, а во некои случаи сè уште биле живи.

Универзитетот во Питсбург откри дека нивниот медицински центар има за цел најмалку пет фетални дисекции неделно. Фетусите биле на возраст меѓу 6 и 42 недели, односно до непосредно пред раѓањето. Примероците од ткивото се земени „за време на топлиот период на исхемија“, односно директно од живото тело на фетусот. За да го направите ова, клиниките за планирање семејство, породилиштата и патологиите работеа во тандем со лобито за абортус на Планирано родителство, кое наводно е непрофитно.

Планирано родителство, порано познато како Американска лига за контрола на раѓање, е кофинансирано од ЕУ. Во мај 2021 година, Judicial Watch објави и документи од американската Администрација за храна и лекови, која е одговорна за лиценцирање, т.е. ослободување на нови вакцини.

Според тие поднесоци, американското Министерство за здравство и човечки услуги (HHS) потрошило илјадници долари од парите на даночните обврзници на фетално ткиво од калифорниската компанија ABR [Advanced Bioscience Resources]. ABR соработува со клиниките за абортус на Планирано родителство за вадење органи. Застрашувачка мисла: во оваа т.н. Поради тоа што потврдија од Центарот за медицински напредок дека и бебињата родени живи се евисцерирани.

Вработен во Планирано родителство, Џон Дан, во видео признал дека видел ембриони кои се раѓале живи, а потоа им дозволил да умрат. Самиот факт дека парите од даноците, пари кои се одработуваат секој ден, се користат за такви животно презирни истражувања ви го одзема здивот.

Но, тоа не е се. Писмото од Ватикан од декември 2020 година потврдува дека клеточните линии добиени од ткивата на абортусот биле користени во процесот на истражување и производство на вакцините за Ковид-19.

Со други зборови, феталните клетки се користени за да се произведат вакцини за вектор на корона [вакцини кои користат транспортни вирусни честички за доставување генетски материјал до целните клетки], како што се оние што ги користат АстраЗенека и Џонсон и Џонсон.

Вакцината која им беше вметната на сите народи како незаменлив лек кој исто така собра милијарди профити се заснова, сосема јасно, на мизерните смртни случаи на невини, беспомошни бебиња. И оваа животна презирна практика се нарекува напредна наука и медицина.

Иницијаторите и институциите кои прифаќаат убиство на бебиња и во исто време силно се збогатуваат од нивната смрт мора да бидат прогласени за виновни за убиства од секој суд во светот и одговорните мора да бидат осудени на враќање на сите остварени профити.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

ПОСТ НА ГОДИНАТА

АГЕНДА 2030

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

ОЗНАЧЕНО ОД УРЕДНИКОТ

futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас