Самосклопни наночестички – шокантни купчиња ткиво во крвотокот

Во последните неколку месеци има безброј пријави за луѓе кои „одеднаш се разболеле“ или „ненадејно умреле“. Има дури и официјален термин за тоа: СНСВ, синдром на ненадејна смрт на возрасни.

Стапките на смртност се ужасни. Подеднакво вознемирувачки се згрутчувањето на ткивото кое лекарите ги откриваат во крвотокот на починатиот.

 

Зголемување на смртните случаи и инвалидитет

Поранешниот трговец со акции на Блек Рок (Црна Стена), Едвард Дауд, ги истражувал бројките и доаѓа до шокантни заклучоци. Во САД, „необјаснетата“ прекумерна смртност се зголеми за 20%.

„Ова е потврдено од податоците на ЦДЦ, податоците од погребната куќа и податоците на осигурителната компанија.“ Во САД, 220 милиони Американци биле инјектирани со вакцина против Ковид.

Користејќи ја статистиката од Министерството за труд на САД, тисто така се откри дека бројот на лица со попреченост се зголемил за 3 милиони од кампањата за вакцинација. Тоа е 1,36% од луѓето кои примиле инјекција.

 

Грутки на ткиво

Инјекциите предизвикуваат нашата ДНК или РНК да се репрограмираат за да се направат нови протеини, но веројатно се одговорни и за формирање на непознати гумени структури.

Тие биле пронајдени во васкуларниот систем на починатите. Ако постои директна врска помеѓу инјекциите и тие гумени грутки ткиво, тоа секако би го објаснило вишокот на смртност.

Дали затоа младите врвни спортисти и професионални играчи одеднаш паѓаат? Дали ова го објаснува зголемувањето на „ненадејните смртни случаи“ или она што расипаните водечки медиуми моментално го нарекуваат Синдром на ненадејна смрт на возрасни? (Микроскопските слики откриваат нанотехнологија во вакцините за Ковид-19.

 

Нанорутери во течноста за вакцини

Веќе беа познати несаканите ефекти од инјекциите, како што се мозочни удари, срцеви удари и многу други (често сериозни) болести, а некои од нив беа пријавени до официјалните тела како што се Лареб (Холандија)  ЕУДРАВВиџиланс (ЕУ) и ВАЕРС (САД).

На ова беа додадени откритијата на мистериозни објекти како што се нано-рутери пронајдени во ампулите со инокулум од две одделни, независни групи кои користат електронска микроскопија. Новото истражување покажува дека чудни купчиња ткиво се пронајдени и во крвните садови на вакцинирани починати луѓе.

 

Неприродни, самоорганизирачки структури

Во мртвите тела на вакцинираните, балсаматорите и вештаците откриваат абнормални предмети, грозни грутки ткиво што растат во вените и артериите. Тие не се згрутчување на крвта, туку синтетички материјал од кој растат и се собираат клетките на телото.

Грутките содржат мали геометриски структури слични на кристали и екстремно тенки филаменти составени од сегменти што личат на лушпи од рептил. Дури и кога згрутчувањата се отстранети од телото и складирани во течност, изгледа дека тие растат.

 

Форензичарите ги гледаат овие грутки ткиво во 65% од телата

Повеќето лекари се плашат да коментираат, но Ричард Хиршман беше првиот судски лекар кој се јави за да ги пријави чудните грутки што тој и неговите колеги ги пронајдоа во телата од средината на 2021 година.

Тој зборува и за зголемување на случаите. Од јануари 2022 година, 37 од 57 тела (65% од сите случаи) ги имале овие мистериозни згрутчувања, а Ричард Хиршман вели дека верува дека вакцините биле најверојатната причина за смрт за сите тие луѓе.

 

Подолги од 10 сантиметри и дебелина на прст

Во емитувањето на Инфоварс (Информативна војна), студиото ги испитува под микроскоп чудните гумени ткива кои пораснале во телото и се отстранети од починатиот. Исто така, лекар кој сака да остане анонимен го опишува составот и својствата на овие новооткриени купчиња ткиво пронајдени кај жртвите на СНСВ.

Згрутчувањето не е згрутчување на крвта, тие се сложени, понекогаш долги повеќе од 10 сантиметри и дебели еден прст.

Фаучи најави „само склопувачки наночестички“.

Се зборува за ткива што се самоорганизираат, вели др. Џејн Руби. Таа вели дека Фаучи му кажал на Конгресот во септември 2019 година во име на НИХ (Национален институт за здравје) дека планира да користи „само-склопувачки наночестички“ во идните медицински апликации.

Д-р Џејн Руби прави врска и верува дека купчињата ткиво се резултат на самосклопувачките наночестички во вакцините за кои зборуваше Фаучи. Тие се самоорганизирани наномашини и првично се наоѓаат главно во крвните садови. Сепак, таа смета дека е замисливо дека овие работи можат да растат и на други места во телото.

 

Конфигурација

д-р Џејн Руби смета дека е невозможно структурите и ткивните купчиња пронајдени случајно да завршат кај вакцинираните. Таа има долгогодишно искуство во медицинскиот свет и ги истакнува строгите протоколи и клаузули кои вообичаено важат.

Ретко кој зборува сега. Наместо (привремено) суспендирање на вакцинацијата, постои притисок да се преземат повеќе мерки и да се инјектираат мали деца и бебиња. Таа заклучува дека тоа е намерно.

 

Модерна: препишување на сопствен код на телото

Таа, исто така, верува дека е неопходно да се продолжи со земање инјекции за да се дозволи овие структури да растат во телото. „Треба да продолжите да го подготвувате системот.

Таа, исто така, гледа потенцијална закана за човечкиот геном и стравува дека промените ќе имаат далекусежни последици за генерациите што доаѓаат. Таа се повикува и на изјава на Др. Тал Зекс - Модерна, кој рече дека гРНК инјекциите на го хакираат софтверот на животот“.

Тој ги гледа телесните клетки како „оперативен систем“ и тргнува да го „промени овој софтвер на животот“ со „додавање или менување линија код“. (Како и со технологијата КРИСП)

Во секој случај, откривањето на големи згрутчувања на ткивото бара многу пообемно и независно истражување од научници кои не само што се независни од фармацевтската индустрија, туку можат слободно да зборуваат и за нивните наоди.

Уште во 2008 година, Хуан О'Савин ги објасни верувањата зад трансхуманистичката агенда, улогата што ја играат наномашините во телото и влијанието што го имаат врз ДНК-та.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

ПОСТ НА ГОДИНАТА

АГЕНДА 2030

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

ОЗНАЧЕНО ОД УРЕДНИКОТ

futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас