Генетскиот експермиент наречен вакцина не е сигурен!: Времето покажа дека вакцината против К-19 убива

Белгискиот велосипедист Седрик Бекеланд (28) од Розелар почина од срцев удар за време на тренинг кампот на шпанскиот остров Мајорка. Страдајќи од проблеми со срцето, тој предупредил возач со кој делел соба, а потоа колабирал.

Враќањето на Бекеланд повторно во живот било безуспешно. Велосипедскиот свет е во длабока жалост по ненадејната смрт на елитниот возач, пишува Het Nieuwsblad. Неодамна беше прегледан. Тестот покажа дека тој е во одлична здравствена состојба.

 

Почина и шкотски велосипедист (28)

Минатата година тој направи некои трки за Body & Bike – BMB Boekhouding The Rock Real Estate. Оваа сезона тој би бил полноправен член на тимот. Семејството засега не сака да ги коментира настаните.

Претходно овој месец беше објавено дека шкотскиот велосипедист Џон Пол ненадејно починал на 28-годишна возраст.

Италијански велосипедист колабрирал

Минатата недела италијанскиот велосипедист Сони Колбрели колабираше по првата етапа на Трката околу Каталонија, на која заврши како втор. На Колбрели му беше потребна реанимација и потоа беше однесен во болница во Жирона.

Во болницата се покажа дека има срцева аритмија. Во наредните денови европскиот шампион и најмладиот победник на Париз-Рубе ќе има подетален преглед во Италија.

ПОСТ НА ГОДИНАТА

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ


Warning: imagejpeg(/homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/uploads/freshizer/825fe17625744d27c404a5f778e2b090_022b626bb8bd1d702060e62cdba97eec_-пратениците-им-беше-кажано-дека-Ковид-најверојатно-е-„развиен-во-лабораторија-во-Вухан-1440-810-c-90-320-c-100.jpg): failed to open stream: File name too long in /homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/extern/freshizer/freshizer.php on line 271

Warning: imagejpeg(/homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/uploads/freshizer/825fe17625744d27c404a5f778e2b090_022b626bb8bd1d702060e62cdba97eec_-пратениците-им-беше-кажано-дека-Ковид-најверојатно-е-„развиен-во-лабораторија-во-Вухан-1440-810-c-90-320-c-100@2x.jpg): failed to open stream: File name too long in /homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/extern/freshizer/freshizer.php on line 271

Warning: imagejpeg(/homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/uploads/freshizer/825fe17625744d27c404a5f778e2b090_022b626bb8bd1d702060e62cdba97eec_-пратениците-им-беше-кажано-дека-Ковид-најверојатно-е-„развиен-во-лабораторија-во-Вухан-1440-810-c-90-768-c-100.jpg): failed to open stream: File name too long in /homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/extern/freshizer/freshizer.php on line 271

Warning: imagejpeg(/homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/uploads/freshizer/825fe17625744d27c404a5f778e2b090_022b626bb8bd1d702060e62cdba97eec_-пратениците-им-беше-кажано-дека-Ковид-најверојатно-е-„развиен-во-лабораторија-во-Вухан-1440-810-c-90-768-c-100@2x.jpg): failed to open stream: File name too long in /homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/extern/freshizer/freshizer.php on line 271

Warning: imagejpeg(/homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/uploads/freshizer/825fe17625744d27c404a5f778e2b090_022b626bb8bd1d702060e62cdba97eec_-пратениците-им-беше-кажано-дека-Ковид-најверојатно-е-„развиен-во-лабораторија-во-Вухан-1440-810-c-90-992-c-100.jpg): failed to open stream: File name too long in /homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/extern/freshizer/freshizer.php on line 271

Warning: imagejpeg(/homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/uploads/freshizer/825fe17625744d27c404a5f778e2b090_022b626bb8bd1d702060e62cdba97eec_-пратениците-им-беше-кажано-дека-Ковид-најверојатно-е-„развиен-во-лабораторија-во-Вухан-1440-810-c-90-992-c-100@2x.jpg): failed to open stream: File name too long in /homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/extern/freshizer/freshizer.php on line 271
На пратениците им беше кажано дека Ковид најверојатно е „развиен“ во лабораторија во Вухан
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас