Вернон Колман, Ковид-19 вакцините се оружје за масовно уништување

Вернон Колман

Ако ги читате моите написи некое време, ќе знаете дека никогаш не претерувам. Ќе знаете и дека во последната година моите предвидувања, проценки и толкувања беа апсолутно точни.

Сега, повеќе од кога било, ми треба вашата помош. Освен ако не работиме заедно, ние сме осудени на пропаст. Ми треба вашата помош затоа што треба да достигнеме милиони со оваа статија. И со оглед на тоа што големите платформи и главните медиуми ме забранија, не можам да стигнам до тие милиони без вас.

Верувам дека ова е најважната статија што некогаш сте ја прочитале. Мора да го споделите. Не треба да направите ништо во следните неколку дена, но испратете ја оваа статија до сите што ги познавате или знаете кои имаат адреса за е-пошта. И испратете го на секој новинар чија адреса на е-пошта можете да ја најдете. Можете лесно да го испратите од www.vernoncoleman.org

Дали се сеќавате на видеото во кое Бил и Мелинда Гејтс седеа и се насмеаа додека зборуваа за тоа како следната пандемија ќе ги натера луѓето да седнат и да забележат?

Па, мислам дека знам што ќе се случи. Сите знаеме дека злобната елита, промоторите на Агендата 21 и Големото ресетирање, цело време имаа намера да убијат помеѓу 90% и 95% од светската популација.

За жал, се плашам дека е веројатно предоцна да се спасат многу од оние кои ја примиле вакцината. Милиони се осудени на пропаст и се плашам дека многумина ќе умрат кога следниот пат ќе дојдат во контакт со коронавирусот.

Но, нешто сериозно тргна наопаку со плановите на елитата.

И резултатот е дека сега оние од нас кои не ја примиле вакцината, исто така, се чини дека се во сериозна опасност. Треба да го одржуваме нашиот имунолошки систем во врвна состојба со мудро јадење (здрава исхрана) и земање додатоци на витамин Д. И можеби во одреден момент ќе треба да се држиме подалеку од оние кои ја примиле вакцината. Тие, верувам, сега се многу реална опасност за опстанокот на човечкиот вид.

Веќе подолго отколку што сакам да размислувам за тоа, предупредувам за опасностите од вакцините против Ковид-19. Знам дека тие навистина не треба да се нарекуваат вакцини (иако една официјална дефиниција е променета за да се приспособат кон нив), но ако ги наречам генска терапија, тогаш луѓето кои се обидуваме да допреме до нив, на кои им е кажано дека се вакцини, нема да знаат за што зборувам.

Пред речиси точно една година предупредив дека причината поради која се преувеличува ризикот од коронавирус е делумно формирање на задолжителна програма за вакцинација.

Лажната пандемија „Ковид-19“ е создадена, делумно, за да се најде изговор за вакцините – наместо вакцината да се создаде како решение за наводната закана што ја носи „Ковид-19“.

Со месеци предупредувам дека експерименталните вакцини се опасни и предизвикуваат многу потенцијално смртоносни несакани ефекти. Познатите личности и многу лекари грешат кога даваат уверување. Бев во право што сугерирав дека вакцините можат да убијат повеќе луѓе од Ковид-19.

Но, сега се чини веројатно дека вакцините може да бидат одговорни за смртта на стотици милиони кои не биле вакцинирани.

Моето долгорочно размислување отсекогаш беше дека измамата со Ковид-19 била планирана со цел: да се убие што е можно повеќе постари и изнемоштени и да се воведат задолжителни вакцини. Тоа беше она што го кажав во моето прво видео во средината на март 2020 година. Се разбира, имаше и план да се уништи, а потоа повторно да се измисли економијата за да се задоволат барањата од Агендата 21 и Големото ресетирање.

Неколку дена по првото појавување на видеото, бев бесно нападнат на интернет. Мојот запис на Википедија беше драматично променет. Деталите за сите мои книги, ТВ серии и колумни беа отстранети. Ме опишуваа како дискредитиран теоретичар на заговор. Направив видео во кое објаснувам како записот на Википедија е променет за да се демонизира и дискредитира. Многу други кои ја доведуваа во прашање официјалната линија за Ковид-19 страдаа на ист начин. И, се разбира, Би-Би-Си и националниот печат се приклучија напаѓајќи ги оние што се осмелуваат да ја преиспитаат официјалната линија со емитување на неприфатливи вистини.

Но, сега се плашам дека геноцидните лудаци, коњаниците на Апокалипсата кои ја планираа оваа измама не водат во Армагедон.

Долго верував дека архитектите на измамата очекуваа дека милиони ќе умрат.

Меѓутоа, сега верувам дека злите умови кои ја создадоа оваа измама драматично ја потцениле опасноста од експерименталните вакцини кои тие ги промовираат со таква енергија. Милиони кои примиле една од вакцините против Ковид-19 може да умрат како резултат на тие вакцини. Ќе објаснам како и зошто во еден момент.

Измамата започна, се разбира, со дивите предвидувања од Фергусон од Империјалниот колеџ. Фергусон е математички моделер со ужасно искуство. Луѓето кои ја планираа измамата знаеја дека предвидувањата на Фергусон се апсурдни. Тие сигурно знаеле дека учинокот на Фергусон е срамно лош. Но, сепак неговите предвидувања беа искористени како изговор за затворањата, социјалното дистанцирање, маските и затворањето на училиштата и болничките одделенија. Сето ова беше крајно лудило. Логичното нешто што требаше да се направи беше да се изолираат лицата кои ја имале инфекцијата - на ист начин како што на луѓето со грип им се кажува да останат дома - и да се заштитат најранливите луѓе, главно постарите лица со нарушувања на срцето или градниот кош. Но, политичарите и советниците направија сè погрешно. А оние кои се прашуваа што се случува беа демонизирани и замолчени.

Факт е дека имунолошкиот систем на здравите луѓе се зајакнува преку интеракции со другите. Здравите деца и младите имаат многу моќен имунолошки систем. Навистина само постарите лица имаат најголема веројатност да бидат загрозени од нов вирус.

А сепак, светските политичари и нивните советници намерно не воведоа во програма за масовна вакцинација.

Јавноста првично беше уверена дека само преку огромна програма за вакцинација би можеле да освојат некои од нивните изгубени слободи. Ова секогаш беше опасна глупост.

Сепак, експерименталните вакцини кои беа одобрени толку брзо никогаш немаше да го направат она што на луѓето им беше кажано дека ќе го направат. Тие не беа дизајнирани да спречат инфекција или пренос. Вакцините не ги спречуваат луѓето да добијат ковид-19 и не ги спречуваат да го пренесат ако го добијат. Вакцините само помагаат да се ограничи сериозноста на симптомите кај некои од оние кои се инјектирани. Тоа не е она во што повеќето луѓе веруваат, се разбира. Огромното мнозинство луѓе кои биле вакцинирани веруваат дека се заштитени од инфекција. Тоа беше уште една измама.

Освен прилично важниот факт дека тие не го прават она што луѓето мислат дека го прават, постојат три огромни проблеми со вакцините.

Првиот проблем, се разбира, е што овие експериментални вакцини веќе се покажаа како очајно опасни - веќе убиваат многу луѓе и предизвикуваат сериозни несакани настани. Големината на овој конкретен проблем може да се процени според фактот што дури и властите признаваат дека веројатно само 1 од 100 смртни случаи поврзани со вакцини и сериозни повреди ќе бидат пријавени. Невозможно е да се процени колкумина ќе умрат од проблеми со алергија, срцеви проблеми, мозочни удари, невролошки проблеми или колку ќе бидат заслепени или парализирани. На мојата веб-страница има список на луѓе за кои се знае дека се повредени или убиени од вакцината и е застрашувачки список за читање. Бројот на жртви е застрашувачки, но повеќето власти и понатаму инсистираат дека сето тоа се случајност. Кога некој умрел во рок од 60 или 28 дена од позитивен тест за Ковид-19 - дури и ако резултатот од тестот бил лажен - тие автоматски се третирале како смрт од Ковид-19 за да се зголемат бројките. Но, кога здравите млади луѓе умираат во рок од неколку часа по вакцинацијата, смртните случаи се отфрлаат како само случајности. Колку трагични коинциденции имаше.

Вториот проблем е проблемот со имунолошкиот систем познат како патоген прајминг или цитокинска бура. Она што се случува е дека имунолошкиот систем на лицето кое било вакцинирано ќе биде подготвено да одговори на многу драматичен начин доколку тој поединец дојде во контакт со вирусот во иднина. Резултатот може да биде катастрофален и тоа е она што се плашам дека ќе се случи наесен и следната зима. Луѓето кои ја примиле вакцината ќе бидат во вистинска неволја кога следниот контакт со коронавирус. Нивниот имунолошки систем претерано ќе реагира и тоа е веројатно кога ќе има многу смртни случаи.

Пациентите не се официјално предупредени за овој проблем, иако доказите беа објавени во Меѓународниот весник за клиничка пракса за октомври 2020 година. Трудот е насловен „Откривање на информирана согласност за испитаниците на вакцините на ризик од вакцини со Ковид-19 да ја влошат клиничката болест“.

Но, немаше информирана согласност за пациентите и се сомневам дека повеќето лекари остануваат неуки за ризиците.

Посебно е веројатно да бидат убиени постарите лица и оние со слаб имунолошки систем. А што ќе ви даде слаб имунолошки систем? Носењето маска, изолираноста од другите луѓе и недоволното сонце се три очигледни причини. Пиењето премногу алкохол и пушењето премногу тутун додека сте во домашен притвор не помагаат.

Дополнителните смртни случаи веројатно ќе се случат наесен, кога вакцинираните лица најверојатно ќе бидат изложени на вирусот. Коронавирусот најбрзо се шири во есен и зима.

Како резултат на епидемијата на болести и смртни случаи што ќе се случи, владите ќе почнат да ја промовираат следната рунда вакцини. Ќе се зборува многу за мутации, се разбира, а нови набрзина подготвени вакцини ќе се произведуваат и ќе бидат многу промовирани од познати личности кои не знаат ништо за медицината или вакцините. Лекарите кои ги разбираат опасностите и кои се сомневаат во вакцините, како и обично, ќе бидат замолчени.

Неверојатно, верувам дека луѓето што стојат зад оваа измама беа свесни дека тоа ќе се случи. Тоа беше дел од нивниот злобен план.

Знаеле дека ќе има зголемување на смртните случаи во есен и следната зима. Тие секогаш планирале да ја обвинат смртта на новата верзија на Ковид-19 - една од илјадниците мутации што ќе се појават до есен. Долго време се сомневав дека тие на крајот ќе промовираат вакцинирање на секои два месеци - или уште почесто; секој месец или така. Мојата оригинална употреба на зборот измама имаше за цел да го критикува одговорот на вирусна инфекција слична на грип. Одговорот беше претеран.

Се сомневам дека тоа беше она за што Бил и Мелинда Гејтс се насмеаа кога рекоа дека можеби нема да ја сфатиме сериозно првата пандемија - туку дека ќе ја третираме следната пандемија многу посериозно.

И верувам дека тие, и сите други вклучени во оваа измама, претпоставуваа дека ќе бидат совршено безбедни бидејќи всушност нема да ги имаат вакцините. Се сомневам дека многу од елитата, и поважните познати личности, добија плацебо наместо една од експерименталните вакцини.

Тие никогаш не биле изложени на ризик да бидат убиени од вакцината, да бидат сериозно повредени од неа или да развијат премиерни патогени - а потоа да бидат неверојатно ранливи следниот пат кога ќе стапат во контакт со вирусна инфекција.

Мислам дека елитата мислеше дека е безбедна. Мислам дека смислија план кој ќе резултира со милиони смртни случаи, но кој нема да им наштети.

Но, верувам дека направија огромна, клучна грешка.

И ова нè доведува до третиот проблем - проблем што мислам дека не го очекуваа.

Овој проблем штотуку беше наведен од д-р Герт Ванден Боше, кој е многу еминентен специјалист за вакцини. Навистина, првично бев скептичен за она што тој го рече бидејќи д-р Боше претходно работеше со ГАВИ и со фондацијата Гејтс. Тој е последниот човек во светот кој може да се опише како противник на вакцинацијата.

Д-р Боше истакна дека вакцините кои моментално се користат се погрешно оружје што треба да се користи за војна против оваа вирусна инфекција.

Катастрофално, давајќи им вакцини на милиони, ние го учиме вирусот како да мутира и да стане посилен и посмртоносен. Обидот да се смислат нови вакцини за нови мутации едноставно ги влошува работите затоа што научниците не можат да бидат пред мутираните вируси. И луѓето кои биле вакцинирани сега споделуваат мутирани вируси со оние околу нив. Мутациите стануваат се посилни и посмртоносни.

Завршувањето на затворањата ќе биде совршено темпирано за да се осигура дека новите мутации на вирусот „Ковид-19“ се шират надалеку.

Има и друг поврзан проблем.

Нормално нашите тела содржат бели крвни зрнца кои ни помагаат да ги победиме инфекциите. Клетките наречени ПУ-клетки - ПУ е кратенка за природни убијци - помагаат да се уништат инвазивните лоши клетки. Откако ПУ-клетките ќе ја завршат својата работа, нашите антитела се појавуваат и го расчистуваат нередот.

Сепак, д-р Боше објаснува дека вакцините против Ковид-19 предизвикуваат производство на многу специфични антитела кои се натпреваруваат со природната одбрана на поединците кои ги имале вакцините.

Природните одбранбени системи на оние кои биле вакцинирани се потиснати затоа што специфичните антитела кои биле произведени од вакцината само преземаат.

И овие специфични антитела, оние што ги произведуваат вакцините, се трајни. Тие се таму засекогаш во телата на вакцинираните.

Катастрофалниот резултат е тоа што природниот имунолошки систем на десетици или стотици милиони кои ги примаат вакцините ефективно се уништуваат.

Нивниот имунолошки систем нема да може да се бори со која било мутирана варијација на вирусот што се развива во нивните тела. И тие мутирани вируси можат да се шират во заедницата. Верувам дека ова е причината зошто се појавуваат нови варијации на вируси во областите каде што вакцината е дадена на многу луѓе.

Заклучокот е дека давањето на вакцините ќе му даде можност на вирусот да стане бескрајно поопасен. Секој вакциниран поединец има потенцијал да стане масовен убиец затоа што нивните тела стануваат лаборатории за производство на смртоносни вируси. И уште полошо, некои од вакцинираните лица може да станат асимптоматски носители - ширејќи смртоносни вируси околу нив.

И луѓето кои ја примиле вакцината нема да можат да одговорат на мутациите бидејќи нивниот имунолошки систем е преземен од вештачки одбранбен систем, даден им од вакцината и дизајниран да се бори против оригиналната форма на Ковид-19 вирусот. Вакцинираните лица ќе бидат многу изложени на ризик кога новите мутации ќе почнат да се шират. Нивните тела се трајно и исклучиво насочени да се одбранат од форма на вирус кој брзо станува застарен.

Давањето нови вакцини нема да помогне бидејќи мутираниот вирус нема да биде ранлив. Научниците кои прават вакцини нема да можат да го надминат вирусот што мутира. Ова требаше да се предвиди. Затоа вакцините против грип често не делуваат.

Политичарите и нивните советници ќе лажат и ќе ги обвинуваат оние кои не ја примиле вакцината за развојот на нови мутации и за порастот на смртните случаи што ќе се случат.

Но, ако д-р Боше е во право, а јас верувам дека е, тогаш вакцинираните поединци се тие што ќе му се закануваат на човештвото. Тие ќе бидат голема закана за секој што бил вакциниран. Но, тие ќе бидат и голема закана за невакцинираните бидејќи вирусите што ги фрлаат се поопасни од оригиналните.

Се наоѓаме на многу опасна територија.

Ако не ја прекинеме оваа програма за вакцинација сега, тогаш не е претерување да се каже дека самата иднина на човештвото е загрозена.

Дали е ова она што го имаа во умот на оние што се обидуваа да ни го продадат Големото ресетирање?

не знам.

Можеби нивната цел цело време беше да не убијат сите нас.

Или можеби нивниот злобен заговор штотуку излегол од контрола. Во Обединетото Кралство, Фергусон, Хенкок, Вити и Валанс отсекогаш ми се чинеше дека се сосема погрешни луѓе што ќе го водат одговорот на нацијата. Во САД, верувам дека д-р Фаучи беше погрешна личност.

Цело време се плашев дека се избрани затоа што се погрешни луѓе. Сè што направија е погрешно за нас, но е правилно за нив и за злобната кабала што ја промовира Агендата 21 и Големото ресетирање.

Инсистирањето да се потисне слободната дебата не доведе директно во оваа бездна. На ниту еден од овие луѓе не требаше да му се дозволи таква контрола врз нашите животи, но со потиснување на секаква опозиција со прашање на начин што досега не е направено и потиснувајќи ги фактите што главните медиуми и интернет гигантите ги направија работите бескрајно полоши. Дали мислат дека ќе бидат безбедни?

Постои реален ризик дека наместо само да убијат 90%-95%, како што првично сакаше злобната елита, тие би можеле да ги убијат сите по грешка; тие би можеле да го уништат човештвото.

Имаме многу малку време да се спасиме. Мораме да го зајакнеме нашиот имунолошки систем и, иронично, можно е да треба да се држиме подалеку од луѓето кои биле вакцинирани. Следната недела ќе напишам статија за тоа како можете да го зајакнете вашиот имунолошки систем.

Сега, дали гледате зошто ова е најважната статија што сум ја напишал за Ковид-19 и најважната што некогаш сте ја виделе?

Не можам да дојдам до главните медиуми кои едноставно ја потиснуваат вистината и одбиваат каква било дебата или дискусија.

Затоа испратете ја оваа статија до лекарите и новинарите, пријателите и роднините. Споделете, споделете, споделете. Можеби можеме да ги убедиме луѓето од власта дека не се имуни на катастрофата што претстои. Можете лесно да споделите од www.vernoncoleman.org

Се надевам дека д-р Боше греши. Се надевам дека грешам.

Но, сè во оваа статија треба да се испита. И ако овие стравови не се објават и истражат, тогаш апсолутно сигурно ќе знаеме дека планот е да убијаат што повеќе од нас. Друг заклучок не може да има.

ПОСТ НА ГОДИНАТА

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

Warning: imagejpeg(/homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/uploads/freshizer/17d21f9c6c0a8c2061ea3626d0b4be0c_-Кох-Меу-Службеник-на-Министерството-за-здравство-на-Малезија-почина-8-дена-по-засилувачката-вакцина-на-Фајзер-1440-810-c-90@2x.jpg): failed to open stream: File name too long in /homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/extern/freshizer/freshizer.php on line 271
Чаи Кох Меу Службеник на Министерството за здравство на Малезија почина 8 дена по засилувачката вакцина на Фајзер
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас