Има ли нешто повеќе во сенката на новиот ХИВ освен пари

Иако секоја „јавна здравствена криза“ значи многу пари за фармацевтските компании, може да има повеќе за „новиот вид на СИДА“ отколку алчност

Само што објавивме статија која ја покажува ненадејната промена во покриеноста од Ковид на ХИВ/СИДА.

Накратко, кампањите за тестирање на СИДА беа придружени со вести за застрашувачки „нов вид“. Нема повторно да набројуваме се подетално.

Нашиот напис заклучи дека ова е веројатно само игра за да се исплашат луѓето и да се продаваат многу гРНК „вакцини“ и иако тоа е дефинитивно фактор, понатамошните истражувања покажаа дека има и други можни агли на оваа приказна.

Иако нема доволно информации за да се извлечат цврсти заклучоци, има некои многу интересни прашања и теории што треба да се разгледаат.

Прво, постои идејата дека „застрашувачкиот нов вид на СИДА“ не е само фантом дизајниран да продава вакцини, како што се чинеше дека отсекогаш сугерирал КОВИД, туку дека тие всушност можат да бидат болести и повреди предизвикани од самите вакцини.

Студија објавена во „Лансет“ во октомври 2021 година тврди дека „вакцините“ против Ковид може да доведат до она што е познато како „VAIDS“ (Синдром на стекнат имунолошки дефицит со вакцина). Ако ова истражување е точно, милиони и милиони луѓе би можеле да се разболат, и тоа наскоро.

Веќе видовме плејада на предвидувања за зголемување на мозочните и срцевите удари, поради причини кои се поврзани со вакцините. Сè, од зголемените цени на енергијата до депресијата поврзана со затворањата.

Тоа секако изгледа како превентивно однесување за да се спаси задникот. И оваа „нова варијанта“ на СИДА би можела да биде исто така.

Ако „вакцините“ против Ковид предизвикуваат милиони луѓе наеднаш да развијат компромитиран имунолошки систем, „поопасен нов вид на СИДА“ е прилично добро прикривање, нели?

Повторно, нема директни докази за ова, но тоа е сосема можно.

Во октомври 2020 година, група истражувачи цитирани во Форбс предупредија дека секоја потенцијална „вакцина“ против Ковид може да го зголеми ризикот од инфекција со ХИВ.

Кај еден од ретките кандидати за вакцина против Ковид од Универзитетот во Квинсленд користено е протеин од ХИВ како „молекуларна клешта“ за да се поврза неговите вештачки шилести протеини заедно, тврдат истражувачите. Оваа потенцијална „вакцина“ очигледно беше укината откако луѓето дадоа „лажно позитивни“ резултати во тестовите за ХИВ.

Без разлика на вашиот став на темата, мора да признаете дека овде можеби се случува нешто многу чудно.

Друг факт што треба да се земе во предвид е: смртта на Др. Лук Монтание.

Д-р Монтание беше вирусолог кој ја доби Нобеловата награда во 2008 година за неговата работа за ХИВ, постојано зборуваше против вакцините и рече дека верува оти шилестите протеини имаат сличности со ХИВ. И минатата недела тој почина.

Имаше 89 години и статистички поверојатно е да умрете на 89 отколку да доживеете 90, но сепак е чудно време.

Чудно е исто така и одбележувањето смртта на Др. Кари Мулис, добитник на Нобеловата награда за ПЦР, кој почина кон крајот на 2019 година, само неколку месеци пред неговиот изум да се искористи за продажба на лажна пандемија.

Во иднина сигурно ќе има многу пари за тестирање за ХИВ и за „вакцините“ против СИДА, но можно е нешто полошо допрва да следи. Ќе треба само да почекаме и да видиме.

Но, што мислите вие?

Дали е реален новиот страв од СИДА? Или уште една лажна војна под знамето на Ковид?
Дали е можно со тоа да се прикрие штетата од вакцината?
Ако е така, дали е ова намерен план или случаен резултат?
Дали ќе се залагаат за повеќе тестирања? И зошто?
Дали „скринингот за СИДА“ е средство за следење на уште еден голем експеримент?

Времето ќе покаже.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

ПОСТ НА ГОДИНАТА

АГЕНДА 2030

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

ОЗНАЧЕНО ОД УРЕДНИКОТ

futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас