Ковид завршува но започнува пандемија на рак и сида

Коронавирусот може да исчезне, но последиците од гРНК вакцините ќе останат да продолжат, со рак и СИДА.

Наративот за Ковид19 е скршен, битката е завршена. Да, сè уште има спорадични отпори, мали спорни точки кои сè уште не се подготвени да се откажат од духот, но во голема мера естаблишментот ги пушта работите да одат.

Една земја по друга ги „олабавува“ своите ограничувања за Ковид, ги напушта плановите за пасоши за вакцинација и се обидува да се „врати во нормала“.

Се чини дека секоја недела нов „експерт“ кој ги помина последните две години предвидувајќи смрт за сите нас се појавува на вестите, тврдејќи дека треба „да го третираме Ковид како грип“. „Верувајте и на науката?“.

Но, само затоа што тие се попустливи кон Ковид не значи дека агендата зад Ковид исчезна. Но, напротив.

Иако се обидуваат да ја закопаат оваа пандемија во плиток гроб, тие веќе ја подготвуваат јавноста за следната здравствена закана - СИДА-та.

Во декември, Џо Бајден изјави дека целта на неговата администрација е „да стави крај на епидемијата на ХИВ/СИДА до 2030 година“. Слична кампања започната во ОК во исто време ја користи истата фраза дословно.

Минатата недела ненадејно беше објавено дека во Европа циркулира „нова варијанта“ на ХИВ за која се вели дека е „повирулентна“ и „попренослива“ и „побрзо води до СИДА“.

Во исто време, весниците известуваат дека, за прв пат по години, хетеросексуалците имаат поголема веројатност да се заразат со ХИВ отколку хомосексуалците и дека тие се „поголем ризик за СИДА“ затоа што се „доцна дијагностицирани“.

Соочени со оваа „вест“, мислењето на „Гардијан“ тврди дека ни треба „нова стратегија“ за справување со СИДА-та.

Овој нов бран на страв е проследен со повик до сите што поскоро да се тестираат за СИДА, од политичарите и познатите, и сите меѓу нив.

Во видеото што го поттикна печатот да се повика на духот на неговата мајка, принцезата Дијана, Хари нагласи дека сите ние имаме „должност“ да се тестираме за ХИВ „за да ги заштитиме другите луѓе“, споредувајќи го со појавата на КОВИД.

„Знајте го вашиот статус“, се вели во видеото. Ова најверојатно ќе биде масовен-хаштаг во блиска иднина.

Во оваа работа навистина се турка темпото

Додека проблемот и одговорот се едвај надвор од фазата на истражување и развој, тие веќе зборуваат за решението.

Погодете што е тоа?

Кога зборуваат за „друга гРНК вакцина“, обрнувајте внимание.

Да, Модерна очигледно научи толку многу од правењето на нивната брза вакцина против Ковид што не функционира, што веќе прават вакцина за ХИВ за која се надеваат дека е исто толку „безбедна и ефикасна“.

Навистина неверојатна случајност е тоа што клиничките испитувања на вакцината за ХИВ на Модерна започнаа токму на денот кога „новата варијанта“ на ХИВ се појави на насловните страници, и истата недела кога НХС ја започна својата годишна „Недела на тестирање за ХИВ“. Светот е чуден, нели?

Како и да е, подгответе се да чекате во ред за инјекцијата против СИДА.

О, и за шприцевите од рак исто така.

Битката за „Ковид“ можеби завршува, но војната со гРНК„вакцините“ можеби штотуку започна.

На крајот сакаме да го цитираме покојниот нобеловец Лук Монатние;

Тие што примија трета доза нека направат тест за СИДА ќе бидат изненадени и ќе ја тужат својата држава.

ПОСТ НА ГОДИНАТА

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ


Warning: imagejpeg(/homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/uploads/freshizer/c76948de5125a4541372e1aa4b0bbaa9_22f4c9e95f13c5f60fbdcc4ec1d1aba5_-илјади-граѓани-во-Австралија-сега-добиваат-компензација-за-штетата-од-вакцината-Ковид-1440-810-c-90-768-c-100@2x.jpg): failed to open stream: File name too long in /homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/extern/freshizer/freshizer.php on line 271

Warning: imagejpeg(/homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/uploads/freshizer/c76948de5125a4541372e1aa4b0bbaa9_22f4c9e95f13c5f60fbdcc4ec1d1aba5_-илјади-граѓани-во-Австралија-сега-добиваат-компензација-за-штетата-од-вакцината-Ковид-1440-810-c-90-992-c-100@2x.jpg): failed to open stream: File name too long in /homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/extern/freshizer/freshizer.php on line 271

Warning: imagejpeg(/homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/uploads/freshizer/c76948de5125a4541372e1aa4b0bbaa9_22f4c9e95f13c5f60fbdcc4ec1d1aba5_-илјади-граѓани-во-Австралија-сега-добиваат-компензација-за-штетата-од-вакцината-Ковид-1440-810-c-90-1200-c-100@2x.jpg): failed to open stream: File name too long in /homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/extern/freshizer/freshizer.php on line 271
Десетици илјади граѓани во Австралија сега добиваат компензација за штетата од вакцината Ковид

Warning: imagejpeg(/homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/uploads/freshizer/dadb36b3ce82419c3dda55d9d9279fe0_ddf059f688ce47e08ed6f3b1656ae4ba_-нова-студија-покажува-дека-Омикрон-варијантата-значи-крај-на-Ковид-каков-што-го-знаеме-1440-810-c-90-768-c-100@2x.jpg): failed to open stream: File name too long in /homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/extern/freshizer/freshizer.php on line 271

Warning: imagejpeg(/homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/uploads/freshizer/dadb36b3ce82419c3dda55d9d9279fe0_ddf059f688ce47e08ed6f3b1656ae4ba_-нова-студија-покажува-дека-Омикрон-варијантата-значи-крај-на-Ковид-каков-што-го-знаеме-1440-810-c-90-992-c-100@2x.jpg): failed to open stream: File name too long in /homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/extern/freshizer/freshizer.php on line 271

Warning: imagejpeg(/homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/uploads/freshizer/dadb36b3ce82419c3dda55d9d9279fe0_ddf059f688ce47e08ed6f3b1656ae4ba_-нова-студија-покажува-дека-Омикрон-варијантата-значи-крај-на-Ковид-каков-што-го-знаеме-1440-810-c-90-1200-c-100@2x.jpg): failed to open stream: File name too long in /homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/extern/freshizer/freshizer.php on line 271
Сосема нова студија покажува дека Омикрон варијантата значи крај на Ковид каков што го знаеме

Warning: imagejpeg(/homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/uploads/freshizer/e4319814552a42e000c30aa36580ae02_519fec93b92b0691da92ce3a24b1edd9_-Австралија-го-депортираше-Ѓоковиќ-Србија-реагираше-и-го-прекина-проектот-за-рударство-1440-810-c-90-768-c-100@2x.jpg): failed to open stream: File name too long in /homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/extern/freshizer/freshizer.php on line 271

Warning: imagejpeg(/homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/uploads/freshizer/e4319814552a42e000c30aa36580ae02_519fec93b92b0691da92ce3a24b1edd9_-Австралија-го-депортираше-Ѓоковиќ-Србија-реагираше-и-го-прекина-проектот-за-рударство-1440-810-c-90-992-c-100@2x.jpg): failed to open stream: File name too long in /homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/extern/freshizer/freshizer.php on line 271

Warning: imagejpeg(/homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/uploads/freshizer/e4319814552a42e000c30aa36580ae02_519fec93b92b0691da92ce3a24b1edd9_-Австралија-го-депортираше-Ѓоковиќ-Србија-реагираше-и-го-прекина-проектот-за-рударство-1440-810-c-90-1200-c-100@2x.jpg): failed to open stream: File name too long in /homepages/6/d517842434/htdocs/clickandbuilds/FuckYouTVMedia/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/extern/freshizer/freshizer.php on line 271
Откако Австралија го депортираше Ѓоковиќ, Србија реагираше и го прекина проектот за рударство
futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас