Големата порота трет ден 13.02.2022 - ПЦР-тестот

Нема пандемија на корона, само пландемија на ПЦР тест

Комитетот за корона дошол до овој заклучок откако сослушал бројни меѓународни експерти од науката и медицината. На денешното 3-то рочиште пред Народниот суд за јавното мислење повторно детално ќе се испитува улогата на ПЦР тестот.

Тврдењето е дека светските влади потпаднале под контролно влијание на корумпираните и криминалните структури на моќ. Тие се договарале за да организираат пандемија што ја планирале со години.

За таа цел, тие намерно создадоа масовна паника преку лажни тврдења за фактите и општествено дизајнирана психолошка операција, ширејќи ја пораката преку корпоративните медиуми.

По вчерашната седница, на која првпат се слушнаа експерти - траеше речиси шест часа и се занимаваше со општата историска и геополитичка позадина на настаните на Короната - ПЦР тестот денеска е во фокусот на вниманието.

Видеото од втората сесија на 12 февруари можете да го погледнете на веб-страницата на Големата порота или во написот овде:

Видео на англиски јазик 13.02.2022:

Видео на германски јазик:

ПОСТ НА ГОДИНАТА

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас