Големата порота втор ден 12.02.2022

Прикривачите на злото над човештвото неодамна пред да започне судството на Големата порота цензурираа пост на Фејсбук од д-р Рајнер Фуелмих, причина за цензурата наводно била недостаток на докази, се прашуваме кој адвокат ги изнесува доказите во јавноста пред да започне судството? Доколку најдете некој таков, слободно можете да го прогласите за најлошиот адвокат во светот. Но да не навлегуваме во тоа, сите знаеме за која цел служат горенаведените.

Футв Медиа: Да бидеме јасни, целта на Големата порота е да се изенсат доказите до јавноста, поточно до народот, вистината да се обелодени, за да се подигне свеста кај народот. Ова не е класичен суд и според наше мислење нема да има пресуди, затоа што се работи надвор од системот. Ова е еден вид апокалипса (откривање) на злото. Како што се вели: од народот до народот за народот! Но тоа нема никакво влијание на изнесените докази кои следат. Пред да започни Големата порота (сведоштвата), Фуелмих најави дека нема да се работи за класичен суд, затоа што не постои таков суд кој ќе ја прифати тужбата (поради корупција). Затоа што сите институции се под канџите на злото.

Во саботата, на 5 февруари 2022 година, адвокатите ги дадоа своите воведни изјави на Големата порота која се одвиваше пред Народниот суд за јавно мислење, меѓународен суд за природно право. Адвокатот д-р Рајнер Фуелмих од Германија го даде своето воведно излагање кое вклучуваше преглед на вештаците кои ќе сведочат пред судот.

По воведните говори од претходната недела, сега ќе започне сослушувањето на меѓународни експерти од сите области на науката. Сведоците ќе раскажат за штетата што ја претрпеле како резултат на „вакцинациите“ против Ковид-19.

Тема на денешната седница е историската и геополитичката позадина на она што во јавноста стана познато како кризата на Корона. Како што ќе биде објаснето, дека ова е размислувано и планирано најмалку дваесет години.

Никогаш не се работеше за здравје, секогаш беше за контрола. Покрај тоа, работата изгледа комплицирана само на прв поглед. Откако ќе се соберат поединечните парчиња од сложувалката, се појавува јасната слика за долго подготвеното сценарио, кое меѓу другото служи за прераспределба на светското богатство и контрола на населението.

 

Почеток: 12 февруари, 18 ч

Група внатрешни адвокати и судија спроведуваат кривична истрага во стилот на големата порота за да и ги достават на јавноста сите достапни докази за минатите злосторства против човештвото поврзани со Ковид-19 од „лидерите, организаторите, поттикнувачите и соучесниците“ кои помогнаа да се формулира и да спроведе заеднички план за пандемија. Оваа истрага е од народот, од народот, за народот, за да можете да бидете дел од жирито.

Преку презентирање на целосна слика за фактите, вклучувајќи ја и геополитичката позадина, процесот има за цел да ја подигне свеста за колапсот на сегашниот киднапиран систем и неговите институции.

Пренос во живо – линкови и дополнителни информации подолу

grand-jury.net

Преглед:

13 февруари: ПЦР тест

19 февруари: Инјекции

20 февруари: Финансиско уништување

26 февруари: Евгеника, завршни аргументи и перспектива

Видео на англиски јазик:

Видео на германски јазик:

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

ПОСТ НА ГОДИНАТА

АГЕНДА 2030

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

ОЗНАЧЕНО ОД УРЕДНИКОТ

futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас