Фуелмих: Никогаш не се работеше за здравје, целта е целосна контрола

Д-р Рајнер Фуелмих, основач на Берлинскиот комитет за корона, ги сумира клучните наоди од неговата работа во неодамнешниот говор и извлекува привремена рамнотежа

По околу 150 сослушувања на меѓународни експерти и научници од сите дисциплини, се појавува јасна слика за позадината на „пландемијата“, како што сега се нарекува. Згора на тоа, адвокатот не се сомнева дека на крајот ќе надвладее добрата волја.

Еве кратко објаснување од видеото подолу:

  • Стравот и паниката за „Корона“ беа намерно подгреани.
  • Никогаш немало вистинска причина за загриженост.
  • Пандемијата е тест пандемија.
  • Асимптоматските луѓе се здрави луѓе.
  • Никогаш не се работеше за здравје. Секогаш се работеше за контрола.
  • Вакцините се всушност многу опасни експерименти за генска терапија.
  • Експертите очекуваат масовни здравствени проблеми кај вакцинираните во претстојните есенски, зимски и пролетни месеци.
  • Владите се под контрола на поддржувачите на глобалните корпорации и невладини организации.
  • Целите на Мистер Глобал се намалување на населението и светска влада.
  • Хуманоста ќе надвладее над нечовечноста. Злото ќе ја изгуби оваа војна.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

ПОСТ НА ГОДИНАТА

АГЕНДА 2030

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

ОЗНАЧЕНО ОД УРЕДНИКОТ

futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас