Започна сведоштвото на Големата порота (видео)

Постапката за Големата порота започна на 5 февруари 2022 година. Адвокатите од Комитетот за корона Вивиен Фишер и Др. Рајнер Фуелмих, заедно со меѓународна група адвокати, започнаа голема постапка на порота врз основа на американскиот модел - со која претседаваше португалскиот судија Руи Фонсека Е Кастро.

Постапката на големата порота служи за да се утврди дали има доволно докази против еден или повеќе потенцијални осомничени за покренување обвиненија.

Оваа голема истрага на жирито служи како правен тест случај за да се презентираат пред поротата (која се состои од граѓани на светот) сите достапни докази за досегашните злосторства на KОВИД-19 против човештвото.

Истрагата е од народот, од народот и за народот и од иницијаторите е опишана како „суд на јавното мислење на народот“.

„Здраво, јас се викам Рајнер Фуелмих и ми претставува задоволство што сум дел од групата меѓународни адвокати кои со месеци работат на овој многу важен случај. Овој случај, кој ги вклучува најгрозоморните злосторства против човештвото извршени под маската на глобалната пандемија на коронавирусот, само на прв поглед изгледа комплицирано.

Но, ако ги соберете сите мали парчиња од сложувалката, како што ќе направиме за вас со помош на многу познати експерти и други сведоци во текот на ова судење, ќе откриете четири факти:

Нема пандемија на корона, само пандемија на ПЦР тест поттикната од сложена психолошка операција чија цел е создавање постојана состојба на паника кај светската популација.

Оваа агенда беше планирана многу однапред (неговиот на крајот неуспешен претходник беше свинскиот грип пред околу 12 години), а беше изведен од група супербогати психопати и социопати кои истовремено ги мразат и се плашат од луѓето, немаат емпатија и се водени од желбата. да преземат целосна контрола врз сите нас, луѓето во светот.

Тие ги користат нашите влади и корпоративните медиуми, и двете буквално ги поседуваат, за да ја шират својата панична пропаганда 24/7.

Самиот вирус може безбедно и ефикасно да се третира со витамини Ц, Д, цинк, итн., а исто така и со употреба на ивермектин, хидроксиклорокин, итн. Но, сите овие -- не алтернативни третмани, туку: -- вистински третмани се користени од оние кои се забранети, кои го користат капакот на оваа пландемиска за да ја унапредат нивната крајна цел, а тоа е да ги натераат сите да примаат не само неефикасни, туку и многу опасни, дури и смртоносни, експериментални инјекции, како што ќе покажеме во ова испитување.

Истите луѓе кои пред 12 години го претворија свинскиот грип - кој на крајот се испостави дека е благ грип - во пандемија, прво менувајќи ја дефиницијата за пандемија, а потоа создавајќи паника, ја создадоа оваа пандемија на коронавирус.

Свинскиот грип беше нивниот прв вистински обид за создавање пандемија. И како што една од нивните цели тогаш беше да ни го одвлечат вниманието од отворено измамничките активности на нивната финансиска индустрија - што треба подобро да се нарече финансиска мафија - изложени од кризата Леман, така и сега е една од главните цели на оваа пандемија на корона.

Да погледневме повнимателно во тоа време, наместо слепо да веруваме во ветувањата дадени од „нашите“ влади дека сторителите на овие финансиски криминали ќе одговараат, ќе ги видиме како ја ограбуваат и ограбуваат нашата јавна каса со децении. И би виделе дека нашите влади веќе не се наши влади, туку дека се преземени од другата страна, преку нивната главна платформа, СЕФ, која ја започна во 1992 година преку својата програма Млади глобални лидери за да создаде свои глобални лидери, со двајца од првите дипломирани Ангела Меркел и Бил Гејтс.

Овие финансиски криминали поминаа неприкосновени од нашите политичари бидејќи им помагаат на сторителите и имаат корист од овие злосторства.

На крајот, сепак, ќе ви покажеме, жирито, дека главната цел на другата страна е да стекне целосна контрола над сите нас. Ова вклучува завршување на нивниот грабеж и со намерно уништување на нашите мали и средни бизниси, малопродажба, угостителство за да можат платформите како Амазон да ја преземат контролата.

Станува збор за контрола на популацијата, за која веруваат дека бара и масовно намалување на популацијата и манипулација со ДНК на преостанатата популација користејќи, на пример, експериментални гРНК шприцеви.

Но, тоа исто така бара - според нивното мислење - намерно уништување на демократијата, владеењето на правото и нашите устави преку хаос, така што на крајот ќе се согласиме со губење на нашите национални и културни идентитети и наместо тоа, ќе прифатиме:

светска влада под ОН (која сега е под нивна контрола и на нивниот СЕФ) и
дигитален пасош преку кој се следи и контролира секое наше движење и
дигитална валута што можеме да ја добиеме само од една светска банка, нивната, се разбира.
Уверени сме дека штом ќе заврши судењето и ќе се слушнат сите докази, ќе препорачате обвиненија против сите шестмина главни осомничени, Кристијан Дростен, Ентони Фаучи, Тедрос од СЗО, Бил Гејтс, Блекрок и Фајзер.

НАСЛОВ:

Дами и господа, овој случај е за долго планирана агенда на група ултра богати луѓе и нивната финансиска мафија со седиште во Волстрит и Сити во Лондон, кои користат псевдопандемија како наметка зад која тие - за време на нашето внимание на пандемијата - сакајќи да ги завршиме нивните повеќедецениски напори да стекнат целосна  контрола над сите нас.

Постојат бројни платформи каде оваа група се собира и дискутира за оваа агенда. Најважен, сепак, е оној на Светскиот економски форум (СЕФ), кој беше основан во 1971 година од тогаш 33-годишниот Клаус Шваб.(Момците од Ротшилд? Владимир Путин и Клаус Шваб се познаваат долго време ).

Нејзини членови се 1.000 глобални компании со годишна продажба од најмалку 5 милијарди американски долари, политичари, претставници на медиумите, научници и други таканаречени личности од висок профил. Тие се среќаваат еднаш годишно во Давос, но има и други средби од овој тип, на пример во Кина. А од 1992 година тие создадоа и ни претставија своја група политички лидери за светот.

Првите дипломци ги вклучуваат Ангела Меркел и Бил Гејтс во 1992 година, други вклучуваат Себастијан Курц, до неодамна канцелар на Австрија, Џастин Трудо, премиер на Канада, Џасинда Ардерн, премиер на Нов Зеланд, Емануел Макрон, претседател на Франција и многу други.

Оваа група, која сега се нарекува клика во Давос, отворено се залага за- публикацијата на Клаус Шваб „Големото ресетирање“ е еден од најважните извори за ова - префрлањето на светското богатство на оваа група супербогати, така што до 2030 година нормалните луѓе под нивната единствена светска влада „не поседуваат ништо и ќе бидат среќни“ со дигитална валута што ни ја дава нивната единствена светска банка, а тие исто така отворено промовираат - тесно соработуваат со оние што се наменети за обвинетиот Бил Гејтс, Рокфелерите и други - драстично намалување на светската популација и манипулирање со ДНК на преостанатата популација до степен на трансхуманизам.

Нивната примарна цел е контролирана (од нивна страна, се разбира) имплозија на целосно опустошениот финансиски систем и истовремено лансирање на дигитална валута издадена од Светската банка што ја контролираат и, подеднакво важно: воспоставување светска влада под ОН која ќе биде целосно финансирана која во 2019 година дојде под нивна контрола.

За таа цел, тие прават конкретни планови за пандемијата на коронавирус барем од пролетта 2001 година (Операција Темна зима), проследена со уште една таква проба, вежбата „Чекор за затворање“ на фондацијата Рокфелер во 2010 година и на крајот настан 201“ во септември 2019 година во Њујорк, спонзориран од Центарот за здравствена безбедност Џон Хопкинс, Фондацијата Рокфелер, Светскиот економски форум и Фондацијата Бил и Мелинда Гејтс.

Членови на жирито, ќе повикаме голем број различни, многу реномирани експерти од сите области на науката, но и сведоци кои ќе сведочат за штетата што ја претрпеле како резултат на експерименталните инјекции во овој процес.

 

По нашите воведни аргументи, прво ќе ги повикаме следните сведоци

Џејмс Буш, поранешен американски војник кој учествуваше во операцијата Темна зима во 2001 година, поранешните членови на британската тајна служба Брајан Гериш и Алекс Томпсон и истражувачките новинари Витни Веб и Метју Ехрет, поранешниот персонал/советници на СЗО Др. Силвија Беренд и Др. Астрид Штукелбергер.

Ќе ни ја објаснат историската и геополитичката позаднина на она со што си имаме работа. И тие ќе ни покажат како оваа агенда била планирана најмалку 20 години, почнувајќи со операцијата Темна зима во 2001 година, уште една голема пресвртница беше сценариото „Чекор за затворање“ на Фондацијата Рокфелер пред околу 10 години, и завршувајќи со една проба на, „Настан 201“. во октомври 2019 година, вклучително и здравствената безбедност на Џон Хопкинс, СЕФ и Фондацијата Бил и Мелинда Гејтс.

И тие ќе објаснат како - кога немаше случаи што требаше да прогласат меѓународна здравствена вонредна состојба - ги создадоа така што обвинетиот Дростен ја измисли приказната за асимптоматски инфекции (кои не постојат) и како неговиот ПЦР тест со масовен скрининг на совршено здравите луѓе можат да ги откријат оние кои се заразени - лага, како што ќе покажеме.

Продолжуваме со следната група сведоци: Др. Волфганг Водарг, искусен специјалист за белите дробови и поранешен пратеник во германскиот Бундестаг и Советот на Европа, кој успеа да го разоткрие првиот обид на другата страна за пандемија, свинскиот грип пред 12 години, како благ грип, проф. Улрике Камерер, биолог на Универзитетот во Вирцбург, Др. Мајк Једон, поранешен потпретседател на Фајзер, Др. Силвија Беренд, поранешен советник/вработен во СЗО, Др. Астрид Штукелбергер, поранешен советник/персонал на СЗО, проф. Долорис Кејхил од Универзитетот во Даблин, проф. Антионета Гати од Италија и проф. Вернер Берголц од Германија.

Овие експерти ќе ни кажат што се крие зад легендата за избувнувањето на влажниот пазар во Вухан. Тие ќе покажат дека:

Вирусот не е поопасен од обичниот грип
ПЦР тестот не може да каже ништо за инфекции, туку е единствената основа за сите антикорона мерки, вклучувајќи ја и крајната мерка, таканаречените „вакцини“ и
таканаречените „вакцини“ не само што се неефикасни туку и крајно опасни.

Без разлика дали вирусот е природно или вештачко по потекло, нашиот имунолошки систем е многу добро способен да се справи со вирусот, што е потврдено со стапката на смртност помеѓу 0,14 и 0,15%, а до почетокот на „експерименталните инјекции“. никаде немаше вишок смртност. На почетокот на 2020 година немаше ниту еден случај.

Сепак, на СЗО и беа потребни случаи за да прогласи меѓународна здравствена вонредна состојба, бидејќи тоа беше единствената основа на која беше можно (според нивните сопствени измислени правила, договорени од сите влади на земјите-членки на СЗО) да се пуштат непроверени нови лекови (експерименталните инјекции ) кои се однесуваат на луѓето.

По неуспешниот прв обид да се објави пандемијата (немаше случаи), тие се обидоа повторно кон крајот на јануари откако „создадоа“ случаи користејќи го сега озлогласениот Дростен ПЦР тест, а пандемијата ја објавија две недели подоцна. Ќе слушнеме од овие експерти дека скоро сите овие случаи биле лажно позитивни резултати од тестот, ништо друго.

Следната група на експерти се Др. Томас Биндер од Швајцарија, Др. Брајан Ардис од Тексас, Др. Шанкара Чети од Јужна Африка, Др. Волфганг Водарг од Германија и Џон О'Луни, погребник од Англија.

Овие експерти ќе ни кажат како од самиот почеток бевме сведоци на намерна, крајно бесмислена забрана за нормални, ефективни и безбедни методи за лекување на респираторни заболувања - и наместо тоа, мандат за третмани кои денес мора да се сметаат за сериозна медицинска грешка (интубација, ремедесивир, медазолам ).

Џон О'Луни ќе објасни како првично верувал во тврдењата на другата страна за пандемија, па дури и помогнал на Би-Би-Си да ја шири нивната панична пропаганда, но потоа открил дека луѓето намерно биле убивани под маската на пандемијата.

Потоа ќе ја повикаме следната група експерти меѓу кои и проф. Александра Хенрион Кауд од Франција, Др. Мајк Једон, проф. Сухарит Бакди од Германија, проф. Лук Монтањер од Франција (Футв Медиа:  за жал почина на 8 февруари 2022 година), Др. Ванеса Шмит-Кригер од Германија, Др. Роберт Мелоун, пронаоѓач на методот за вакцинација со гРНК од САД и проф. Арне Буркхард, патолог од Германија

Тие ќе ни покажат дека иако вирусот не предизвикал прекумерна смртност (има 99,97% стапка на преживување), вакцинациите сега убиваат луѓе, а од септември предизвикаа прекумерна смртност од 40%, како резултат на труење со шилестиот протеин исклучување на нашиот имунолошки систем. д-р Мајк Једон ќе ни каже како група научници дури пронашле конкретни докази дека производителите на вакцини експериментираат со смртоносни дози за да видат како може да се манипулира со смртоносните несакани ефекти на начини на кои населението веднаш не разбира што се случува.

Следната група експерти ќе ни каже како се случило тоа. Во оваа група спаѓаат проф. Матијас Десмет од Белгија, Др. Аријане Билхеран од Франција, Др. Мередит Милер од САД, проф. Харалд Валах од Германија и Стефан Кон, вработен во германското Министерство за внатрешни работи.

Овие експерти ќе ни објаснат како, откако другата страна го утврди ова, тие воведоа затворање, бесмислени и опасни барања за маски и многу штетни (и физичко и психолошко) социјално дистанцирање брзо последователно додека не ја достигнат својата крајна цел, неефективната и опасна. , дури и смртоносна инјекција.

И тие детално ќе ни објаснат како нашиот договор за сето ова беше овозможен од огромен псевдоним чија панична порака постојано ја добиваме преку корпоративните медиуми и немилосрдната пропаганда на „нашите“ политичари (сите заедно во сопственост на г. Глобал).

Нашата следна група експерти вклучува Лесли Манукијан, поранешен американски инвестициски банкар, Наоми Волф, американски новинар и автор на книги, Ернст Волф, германски економист, проф. Кристијан Крајс, германски економист, проф. Холгер Реков, германски економист, и Маркус Крал, германски економист.

Во овој дел од настанот, овие експерти детално ќе нè осветлат за намерното уништување на нашите економии и како другата страна работи кон „контролиран“ колапс на финансискиот систем, како за справување со криминалите што ги направиле. последните неколку децении, да се извлечат од грабежот на нашата јавна каса додека не остане ништо, како и да се воведе една светска банка и дигитална валута со дигитален пасош.

Во последната група експерти се Метју Ерлих, истражувачки новинар, Вера Шарав, преживеан од Холокаустот, Илана Рејчел Даниел од Израел, Рабин Смит од Њу Џерси, Патрик Вуд, експерт за технократија од САД, Авитал Ливни од Израел.

Во овој последен дел од истрагата, овие експерти ќе ни кажат како важен дел од агендата на другата страна има врска со контролата на населението, или подобро кажано, евгениката.

Евгениката доби лош рап по Втората светска војна, рече Џулијан Хаксли, основачот на УНЕСКО, но тој и големата група луѓе кои ја поддржуваа идејата за евгеника наскоро ќе можат да продолжат со своите напори во оваа насока, објасни тој. искрено.

Вера Шарав ќе не потсети дека не можат да се превидат паралелите меѓу она што се случуваше тогаш, пред 80 години, и она што се случува денес.

ЗАКЛУЧОК:

Откако ги слушнете сите докази, не се сомневаме дека ќе препорачате обвиненија против сите наши наводни обвинети за злосторства против човештвото.

Ви благодариме“.

 

ПОСТ НА ГОДИНАТА

СЛУЧАЈНИ ОБЈАВИ

futvlogo1

Футв Медиа е самофинансиран медиум, известуваме целосно независно од политичките партии, државните институции и невладините организации.

Стапи во контакт со нас